Fotoact Pretty Smile


De foto-act Pretty Smile peilt op hilarische wijze de stemming van uw publiek.

Gekleed in een prachtig, kleurrijk kostuum begeeft de actrice zich tussen het publiek.
Opgewekt vraagt zij uw gasten of zij hun stemming mag peilen door ter plekke een foto van ze te maken.
Om hun stemming te vergroten kunnen de gasten kiezen uit verschillende 3-dimensionale monden op stokjes die in het kostuum worden meegedragen.
Elke mond vertegenwoordigt een andere stemming.
Door met deze monden voor het gezicht voor de camera te poseren ontstaan niet alleen komische portretten, maar ook vermakelijke taferelen voor de omstanders.

 


Deze ludieke foto's worden ter plekke voorzien van een toepasselijk full color fotoframe, desgewenst aangevuld met een feestelijke boodschap en logo, en aan uw gasten meegegeven als aandenken aan uw winterevenement.

Deze fotoact is een prachtige verschijning op uw evenement en verrast jong en oud met sympathiek entertainment, speelse interactie en ludieke direct klaar foto's als aandenken aan het moment.

 

Deze fotoact is een bijzondere combinatie van theater en direct klaar fotografie.
Een actrice gekleed in een prachtig kostuum, begeeft zich tussen de gasten op uw evenement.
Met behulp van originele en mooi uitgevoerde rekwisieten, een direct klaar camera en een flinke dosis humor, zet zij uw gasten op de foto.
Zo ontstaat sympathiek, interactief entertainment en een uniek portret als aandenken aan uw evenement.
Elke foto wordt ter plekke voorzien van een representatief fotoframe, desgewenst bedrukt met uw (commerciŽle)boodschap en aan de geportretteerden overhandigd.

Voor prijsindicatie 

 

Speellocatie
De act kan zowel binnen als buiten (mits droog!) worden gespeeld zolang de hoogte van de ruimte minimaal 3 m. is en er gemiddeld 1,5 m. ruimte is om tussen de gasten/decor/meubels etc. door te lopen.
De speellocatie moet zonder trap bereikbaar zijn om beschadigingen aan het kostuum te voorkomen.

Act op maat
Met een act op maat kunt u een foto-act aanpassen aan het thema van uw evenement of campagne. In combinatie met een fotoframe op maat benut u de communicatiemogelijkheden van de foto-act optimaal.
Afhankelijk van uw wensen en het type evenement wordt een bestaande fotoact aangevuld met toepasselijke objecten, of worden de rekwisieten volledig vervangen door andere objecten, die beter aansluiten bij het thema.