Party Catering 


Verwen uzelf en uw gasten!

Een gezellige middag en/of feestavond met familie of vrienden, bruiloften, recepties, personeelsfeesten, alles behoort tot de mogelijkheden.

Of u nu kiest voor een 'aangeklede' borrel of  voor een van onze uitgebreide buffetten (warm en/of koud), barbecue, brunch of koffietafel, onze koks zullen er voor zorgen dat uw gasten niet met een 'leeg' gevoel naar huis gaan.

Door de vele variaties op het gebied van dranken, gerechten en entertainment is er voor elk budget wel een feest 'op maat' te organiseren.

Voor bijna elk budget kunnen wij leveren.
De kwaliteit, smaakbeleving en verzorging staat bij ons hoog in het vaandel.
Wij verzorgen al meer dan 25 jaar catering voor kleine en grote evenementen.
Wij leveren een mobiele bar met tap (met koeling) en alle verdere benodigdheden zoals glaswerk, borden en bestek, eventueel alle benodigde meubilair, bediening, party manager, licht, geluid, decoratie en toiletwagens.
Niets wordt aan het toeval overgelaten.
Wij denken graag met u mee.

Wij verzorgen catering op personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, scheepsdop, openingen, opendagen, Jubileum, klantendagen, familie dagen, openhuis, receptie, kerstborrel, bruiloft, verjaardagen, evenementen en alle andere bijeenkomsten.

Daarnaast bieden wij een ruime keuze uit amusement en entertainment om ook uw feest alle luister bij te zetten die het verdient.

Wij zijn er van overtuigd dat wij, samen met u, tot een arrangement kunnen komen, dat klinkt als een klok en waar uw gasten nog lange tijd met plezier aan terug zullen denken.


Decoratie

Decoratie en aankleding zijn veelal broodnodig om een feest af te maken.
Bedrijfshallen, tenten etc. kunnen door ons gedecoreerd worden zodat u -en uw gasten- zich in een luxe party centrum wanen.
D.m.v. luxe satijnen draperieŽn, vele denkbare groen decoraties, verlichting, decors, stoelen, tafels, een oud Hollands bruin cafť enz. veranderen wij binnen enkele uren uw locatie in een luxe feestzaal. 
Of u nu kiest voor een standaard aankleding of bij voorbeeld een thema, zoals; Sixties, Country & Western, Middeleeuws, Bourgondisch of Caribbean, wij zorgen voor de juiste entourage