Roy & Yet


Roy begon zijn zang carrière als een grap door in een paar nummers mee te zingen wat –volgens zijn familie- wel leuk klonk.
Zo is hij verder de ladder op gekropen in de muziek wereld door veel aan talentenjachten mee te doen en daar niet onverdienstelijk te scoren.

Zijn typisch eigen stijl wordt o.a. gekenmerkt door het steeds weer ‘net even anders brengen van’ en van vaak wat minder voor de hand liggende liedjes uit allerlei periodes.
Van bescheiden achtergrondgeluid tot nadrukkelijk aanwezig, van smartlap tot jazz "crooner", van polonaise tot stoelendans.

Zijn repertoire is Nederlands en Engels en varieert van 'Kom van dat dak af' en 'Kleine café aan de haven' tot aan 'Bye bye love'.

Het hele repertoire is voor de meeste gasten buitengewoon herkenbaar en men zingt dan ook vaak dankbaar met Roy mee.
Ook voor het rustige repertoire en/of apres ski is hij  inzetbaar.

Een andere, vaak veel belangrijkere kwaliteit is zijn gevoel voor het publiek, het 'aanvoelen' wat het de mensen willen horen.
Er word geen gebruik gemaakt van vaste repertoire schema's.
Zet Roy op een podium tijdens een spetterend feest, dan komt de geest uit de fles en geneest hij zelfs de zwaardere patiënten van alledaagsheid!

Ook is Roy een veelzijdige kinderentertainer, hij weet kinderen te vermaken op hun eigen denkniveau.
Hij doet dit interactief, dus hij geeft wat aan en laat de kinderen daar op reageren en bouwt daarop het verhaal verder uit.
Meneer RORO -zelf vroeger ook kind geweest- voelt de kinderen feilloos aan met zijn spontane en grappige show.

Kortom een gezellige en geschikte artiest voor elke feestelijke gelegenheid met alle soorten muziek en op ieder gewenst geluidsniveau en dit alles met een zeer professionele geluidsinstallatie geschikt voor zalen tot +/- 250 pers.

Entertainer Roy is perfect inzetbaar voor vele doeleinden, zoals: jaarmarkten, braderieën winkelcentra, bedrijven, instellingen, evenementen enz. en kan zowel binnen als buiten optreden.

Roy is ook eventueel als duo te boeken.