de Wannebiezz


de Wannebiezz te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDames en Heren, Ladies and Gentlemen, Mesdames et Messieurs, meine Damen und Herren.
Hartelijk welkom: Hier zijn de Wannebiezz........ het feest van de lach en een enkele smartlappentraan!

De Wannebiezz hebben een nieuwe single.
Na twee vrolijke feesthits van eigen hand komen zij, op veler verzoek van fans en liefhebbers, met een Hollandse klassieker van het Cocktail Trio.
Arie, Rocco en Gilles vertolken veel van dit repertoire tijdens hun optredens in het land en merken dat zowel jong als oud hier enthousiast op reageert.

de Wannebiezz te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlHet gezelligste trio van Rotterdam en omstreken heeft er zin an en dat zullen ze laten weten ook.
Arie van Ballegooie, Gilles de la Tourniquette & Rocco di Cabrio; drie voormalige kermisexploitanten, kregen het aan de stok met de belastingdienst en konden daarna hun kermiskramen sluiten.
Nu toert dit musikale samenwerkingsverband, onder de naam de Wannebiezz, door het land met hun liedjesfestijn.
Een frisse cocktail van Hollandstalige klassiekers en vrolijke onzin.
Overal zijn ze op zoek naar gezellige mensen om samen de narigheid van alle dag eens fijn van zich af te zingen.

Het is een aaneenschakeling van kolder en gekkigheid in een wervelende, muzikale en vooral interactieve show waarbij zelfs de meest verlegen personen te porren zijn voor een liedje of een dansje.

De entertainers van de Wannebiezz halen letterlijk van alles uit de kast om er een dolle boel van te maken en het is al snel duidelijk dat ze er zelf de grootste lol om hebben.
Geen show is hetzelfde omdat de interactie met het publiek bepalend is voor het verloop van de avond.
Veel gouwe ouwe (en soms wat foute) hits garanderen een te gek meezingfeest, ech wel!

Na het succes in de Kleine Zaal van de Stadsgehoorzaal Vlaardingen in december 2010 met hun theatershow Bar Gezellig gaan zij op 7 mei 2011 "ol de wee" in de Grote Zaal met hun muzikale koldershow, genaamd -hoe kan het ook anders- "Ol de Wee".

Wannebiezz B!K D!EL: Middag of Avondvullende show (max 4 uur).

2 x 60 minuten de Wannebiezz in combinatie met DJ (30 min. warming up, 30 min. pauzeset en 60 min. afterparty) en is ook aan te vullen of af te wisselen met andere act.
Incl. A-set tot 200 pers. Gage 4000,- ex. btw.

 

 € 1495,00 Tijd: 1 x 45 @ 60 min

€ 1995,00   2 x 45 min + DJ
€ 2495,00   3 x 45 min + DJ
€ 3995,00   avondvullend

Reiskosten; incl 100 Km af Rotterdam
Incl A-set of M-set
prijzen excl 6% BTW