Willy's Steelband


Willy Richardson treedt op met zijn band tijdens het bedankconcert voor prinses Beatrix in AhoyOp 1 februari j.l. trad Willy's Caribbean Showband in Ahoy Rotterdam tijdens het programma ‘Beatrix met hart en ziel’.
De NOS zond het evenement live uit was ook wereldwijd te zien zijn op BVN.

De feestelijke avond Beatrix met hart en ziel was bedoeld als dank voor 33 jaar koningschap en werd gepresenteerd door Chantal Janzen.
Naast prinses Beatrix wonen koning Willem-Alexander en koningin Máxima en andere leden van de koninklijke familie de avond bij.


Willy's Carribean Showband is een dynamische band die elk evenement verandert in een ongelooflijke swingende happening.
Willy's Carribean Showband is zowel gespecialiseerd in het Zuid-Amerikaanse repertoire zoals : Salsa, Calypso, Samba enz. Ook het huidige top-40 werk wordt niet geschuwd.

De band is gevormd rond Willy Richardson die vanaf zijn 12e jaar de steeldrums bespeelt.
Willy stamt af van een muzikale familie. Zo is Willy's vader een bekend bandleider op Curaçao, die met zijn band diverse prijzen heeft gewonnen.

Ook hier in Nederland heeft Willy's Carribean Showband diverse prijzen in de wacht gesleept zoals b.v. de eerste prijs in het Carribean popfestival te Amsterdam.
Onder de vele mensen waar Willy's Carribean Showband voor heeft opgetreden behoort b.v. George Bush voormalig president van de Verenigde Staten.
Verder was het Willy's Carribean Showband die Billy Ocean begeleidde in het t.v. programma Wedden Dat.

Desgewenst kan Willy's Caribbean Showband zowel in grote als in kleine bezetting voor u optreden, en wordt de show dus aangepast aan de zaal, het evenement of het budget.