Clown Erico


Clown Erico boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlClown Erico geeft het hele publiek dan ook volle dosis Vitamine L van Lachen.
Een sympathieke clown die zowel jong als oud aan het lachen weet te krijgen...een taak die hij vol enthousiasme vervult.

Clown Erico brengt een van de leukste kindershows van de Benelux en is uitgeroepen tot European Childrens entertainer of the Year!
Deze knotsgekke clown voor jong en oud presenteert in deze doldwaze show een mix van humor, magie en verbazing.
Clown Erico boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlClown Erico een ongelooflijke entertainer die dolkomisch jong en oud vermaakt in een wel zeer verrassende show!
Hij laat zijn wonderlijke wereld op eigen wijze aan het publiek zien.

Hierbij boeit, verbaast en betrekt hij zijn publiek.
In deze doldwaze show neemt hij het publiek mee naar een dolkomische en magische wereld waar continu wat gebeurt en de lachsalvo’s aaneengeschakeld zijn.
Deze vele malen bekroonde show vol met humor, magie en spektakel is verzekerd van een lach van zijn publiek die ze zeker niet snel vergeten.

Erico weet als ras entertainer de lachers op zijn hand te krijgen en goed in te spelen op onverwachte situaties in het publiek.
Geniet van en lach om deze sympathieke Clown Erico.
Plezier gegarandeerd!

 

p.o.a.
 
 

Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl