Linda; Jazz, Soul, Rock


Linda, Tina Turner Tribute boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlLinda zingt easy listening met een prachtige heldere stem op recepties en in restaurants en voor een meer opzwepend feest is zijn haar element met nummers van Tina Turner, Anastacia, en Amy Whinehouse.
Met een heerlijke rauwe stem die veel weg heeft van Anastacia wordt zij dan ook wel de Nederlandse Anastacia genoemd.

Van Tina Turner tot Shirley Bassey
Linda is niet alleen de enige zangeres in Nederland die exact de stem van Anastacia heeft maar zij benadert tevens het niveau van Tina Turner, Amy Winehouse, Etta James en Shirley Bassey.

Tina Turner Tribute boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlLinda is bekend om haar Tina Turner act. (hiervan heeft zij een speciale act van 45 minuten).
Ook
zingt zij graag soulnummers, vooral uit de jaren 70 en 80! Regelmatig wordt ze geboekt voor een 70ís en 80ís party waarbij er heerlijk swingende soulnummers passeren van o.a. Pointer Sisters, Aretha Franklin, Lionel Ritchie, Tavares, The Tramps, Gloria Gayner en natuurlijk Tina Turner.
Daarnaast zingt zij ook graag Jazz, Zuid Amerikaans, Franse chansons, Easy listening, hedendaagse hits en ook Nederlandstalig.
Zij zingt naast Engels, Nederlands, Spaans, Frans- en Duitstalige nummers en is regelmatig te horen op diverse podia, feesten en evenementen.
Linda, Tina Turner Tribute boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlLinda voelt zich heerlijk tussen het publiek en dat straalt zij ook zeker uit!, of ze nu voor een kleiner publiek zingt of een grote zaal, ze blijft enthousiast, haar stem blijft krachtig en ze barst van de energie.

Kortom een echte all-rounder!!

Linda heeft een eigen geluidsinstallatie en bij ieder optreden wordt zij begeleid door een professionele geluidstechnicus,  tussen de sets door wordt er, in overleg met de organisatie,  leuke muziek gedraaid.

Website Linda: https://linda.artiesten.club


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl