Mister Bombas


Mister Bombas te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlEen wandelende of eigenlijk rollende kar vol muziekinstrumenten die op onnavolgbare wijze bespeeld wordt.
Muziekliefhebbers zullen zich verbazen en een glimlach zal op ieders gezicht verschijnen, afijn… u zal ogen en oren te kort komen.
Met een grap en een grol trekt hij de aandacht naar zich toe en zingt honderd uit.

Nederlandse liedjes, fanfare marsjes, jazz, swing, Latin, kinderliedjes en van alles meer passeren de revue, zelfs de evergreens beheerst hij perfect.
Mister Bombas te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlJe kan genieten van percussiesolo’s, pianospel, blaaspartijen, in combinatie met zijn eigengemaakte orkestbanden is dit een verrassende muzikale act met een uniek geluid.
Met zijn jarenlange ervaring, mensenkennis en enorm uitgebreid repertoire voelt hij perfect de sfeer aan.
Feestelijk, ingetogen, uitbundig, relaxed, interactief of om bij weg te zwijmelen het kan alle kanten op.

Zingend begeleidt hij zichzelf en brengt zo met een minimum aan middelen en een maximum aan muzikaliteit, creativiteit en plezier een uitgebreid repertoire van diverse muziekstijlen.

Gekleed in jaren ’30 stijl, denk aan Kruimeltje, Pietje Bel, Charles Dickens’ en met een gezonde dosis humor, improvisatievermogen en mensenkennis kan hij op zowat iedere situatie inspelen en op een spontane onvoorspelbare manier uit de hoek komen.
Mister Bombas te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlMaar ook thema's zoals een parodie op een fanfare, matrozen, koks (koekenbakkers), Oud Hollands, Italiaanse gondeliers, Kerstman of thema aangepast aan uw evenement  …   een aanrader voor straattheater, festivals, winkelcentra of als verrassingsact tussendoor.
Mister Bombas speelt zonder geluidsversterking, wisselt regelmatig van speelplek en heeft een plezierige omgang met het publiek.

Mister Bombas, muzikaal entertainment voor o.a; winkelcentra, markten, tuinfeesten, verzorgingshuizen, festivals, pretparken, huiskamers en meer….

 

Voor prijsindicatie


Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op onze site kunnen laten zien..

Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: dixieland@artiesten.club