Aart & Harriette


Aart en Harriette - Allround muziek

Aart & Harriette een allround duo voor al uw feesten.
Doordat het duo zeer op elkaar ingespeeld is kunnen ze een professionele performance neerzetten.
Met een combinatie van zang, gitaar en de ukelele weten ze het publiek snel in hun greep te nemen.

Harriette bespeelt het publiek met haar mooie heldere stem zowel lead als backing-vocals en daarnaast bespeelt ze ook de ukelele.
Aart & HarriŽtte boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlZij wordt ondersteund door Aart op gitaar, die ook zowel de leadzang als de backing-vocals tot zijn rekening neemt.
Samen maken zij dit tot een gehele sound en mooie samenzang.

Met hart en ziel brengt dit duo alle hits van vroeger en nu.
Met hun enthousiasme en professionalisme zorgen zij ervoor dat jullie feest nog net iets onvergetelijke wordt.
Aart & HarriŽtte boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlHet repertoire bestaat uit country (rock), rock & roll, pop en Nederlandstalig.
Eigenlijk alles wat lekker weg zingt en speelt.

Aart & Harriette zijn is uitermate geschikt voor een bruiloft, personeelsfeest, country linedance-event, huiskamer- of tuinparty, kroeg en dineravond en ook zeer geschikt voor zorginstellingen.
Zij beschikken over een professionele licht- en geluidsinstallatie. (Die zorgt voor een aangenaam luister plezier en volume).
Pauze muziek wordt naar wens verzorgt

Aart & Harriette maken ook deel uit van de Beehive, vijf mans country band die in 2016 is ontstaan, zij spelen niet alleen op country evenementen en festivals maar zijn zij op een personeelsfeest, een bruiloft of in een cafť op haar gemak.
De band speelt country / country-rock en rock & roll, zowel in originele als eigen uitvoeringen.


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl