Pianissimo


Pianissimo Solo
Zingend begeleidt hij zichzelf en brengt zo met een minimum aan middelen en een maximum aan muzikaliteit, creativiteit en plezier een uitgebreid repertoire van diverse muziekstijlen.

Gekleed in jaren ’30 stijl, denk aan Kruimeltje, Pietje Bel, Charles Dickens’ en met een gezonde dosis humor, improvisatievermogen en mensenkennis kan Erik op zowat iedere situatie inspelen en op een spontane onvoorspelbare manier uit de hoek komen.

Dixieland / looporkest  te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlPianissimo Duo (met saxofonist); de Swing Meneertjes 

Veel instrumentale muziek en meesterlijke improvisaties worden toegevoegd, de interactie tussen de muzikanten is een genot om te zien en te horen, het speelplezier spat ervan af. 
Gekleed in een fleurig kostuum swingen ze erop los

Pianissimo Trio met een heerlijk enthousiaste drummer/percussionist

Dixieland / looporkest  te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlVol enthousiasme, lol & vakmanschap is dit drietal een band om je vingers bij af te likken. Het plezier dat ze uitstralen werkt aanstekelijk op het publiek, stil blijven staan zal niet meer lukken. 
Plezierig om naar te luisteren, kijken, dansen, swingen.
Ze zijn gekleed in opvallende rood/gele pakjes of oud Engels met ruitenjasjes en Bolhoedjes

Het repertoire vindt zijn basis in de oude jazz van de jaren twintig - dertig van de vorige eeuw maar beweegt zich net zo makkelijk door de Franse, Zuid-Amerikaanse en Nederlandse tradities heen.
Zelfs voor kinderliedjes draait het trio de hand niet om.
Dixieland / looporkest  te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlZe spelen zonder geluidsversterking, wisselen regelmatig van speelplek en hebben een plezierige omgang met het publiek.

Ideaal als live muziek met aangenaam geluidsniveau gewenst is zoals bij recepties, ontvangsten, presentaties, privéfeesten, diners, bruiloften, tuinfeesten.

Daarnaast heeft dit muzikale trio ook ‘n aantal theatrale acts ontwikkelt waarbij muziek en theater zijn gecombineerd zoals een parodie op een fanfare, matrozen, koks (koekenbakkers), Oud Hollands, Italiaanse gondeliers, Kerstman of Charles Dickens of thema aangepast aan uw evenement  …   een aanrader voor straattheater, festivals, winkelcentra of als verrassingsact tussendoor.

Voor prijsindicatie


Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op onze site kunnen laten zien..

Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl