American Legends


Een 'tribute' aan de grootheden van de Rock 'n'Roll

Een muzikale trip met een ‘Aloha Show’ in de stijl van Elvis Presley, een tribute aan de 50's Diva’s vertolkt Tina the Legend, een Jerry Lee Lewis show gebracht door Chris Watson, dit alles begeleid door een 50's, 60's superband, eventueel aangevuld met blazers en achtergrondzangeressen.

Chris Watson Trio te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlChris Watson
Chris Watson (Mr Pumpin' Piano), samen met zijn band, een 'upright' bassist, lead gitarist en een drummer, brengt hij een swingende Jerry Lee Lewis achtige show, zonder echter een Lewis imitator te zijn.
Degenen die hem voor de eerste keer zien, kunnen hun ogen en oren haast niet geloven.
Systematisch zet hij elke zaal op zijn kop.
Chris Watson blijkt een fenomeen te zijn wanneer hij de toetsen van zijn piano aanraakt.
Iedereen ziet op het eerste gezicht dat hij zijn piano op zo'n typische en persoonlijke manier gebruikt, dat het publiek tijdens zijn optredens letterlijk verzot wordt op deze buitengewone rocker. (website Chris Watson)

Shake, Rattle & Rock Party Breda 2013 : Johnny Valentino & Rockin' R Band  One NightElvis Tribute
Elvis Presley is ongetwijfeld "The King of Rock and Roll".
Hij was van eenvoudige komaf, maar zou de rock-'n-rollrevolutie ontketenen, met zijn opvallend indringende stem en zijn charismatische verschijning op het podium.

Johnny Valentino voert u mee door het repertoire van Elvis Presley.
Hij brengt op zijn geheel eigen wijze de meest uiteenlopende songs uit het uitgebreide repertoire van Elvis Presley.
Zeker niet bedoeld als een imitatie act, Johnny verschijnt absoluut niet in Elvis pak en zingt uitsluitend met zijn eigen stemgeluid.
Ook geen wit pak of een vetkuif, alleen de muziek telt; een afgerond verhaal, ‘live’ gespeeld en begeleid door een klasse band.

It's Marilyn Monroe!!!!!
Zij brengt de legende weer tot leven.
Met haar acts -in de daarbij behorende prachtige kostuums- is zij altijd weer het absolute middelpunt, overal waar zij optreedt.

Marilyn schittert als nooit te voren.
Zij brengt live de klassiekers van Marilyn ten gehore, zij zingt de jarige zwoel toe, (Mmmister President!!!) en mengt zich onder de gasten voor een verleidelijke knipoog of een foto.
Haar optreden wordt gebracht met veel humor, sexy klasse en stijl

Freeline boeken: https://indische.artiesten.clubJeannette B
Jeannette brengt u een eerbetoon aan de 50's Diva’s zoals Connie Francis, Brenda Lee en Wanda Jackson.
Jeannette was jarenlang leading lady van het trio Los Alegres, ze werkte in de André van Duin revue en zat in het voorprogramma van o.a., Shirley Bassey en Timi Yuro.
Jeannette onderscheidt zich door heel subtiel de songs te interpreteren, maar kan ook even gemakkelijk een groot volume uit haar stem halen.
Terecht "stemkunstenares" genoemd.
Haar charme, persoonlijkheid en uitstraling op het podium voegt tevens een grote meerwaarde toe aan haar optreden.
Naast een "tribute aan de 50's Diva’s" varieert haar repertoire van up-tempo nummers -af en toe afgewisseld met een ballad- van onverwoestbare evergreens tot aan pittige Rock & Roll.

Wally en Java Guitars boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlDe Band
Wij kunnen beschikken over diverse “Golden Oldies” bands.
Zij beschikken over een meer dan avondvullend repertoire van de diverse Rock & Roll stromingen, aangevuld met een mix van goede dansbare Country, Sixties, Seventies en soms ook Eighties klassiekers.
Ook het jongere publiek vermaakt zich uitstekend, iedereen swingt, jong en oud!

Uiteraard zijn er met betrekking tot het programma diverse variaties mogelijk.
Wilt u uw feest opvrolijken met een bekende artiest of iets wat niet in deze opzet vermeld staat, wij zullen alles in het werk stellen om het voor u te verwezenlijken.

Tevens verzorgen wij boekingen voor o.a.: Renée and the Alligators, The LenneBrothers Band, The Rubettes, The Scorpions (Hello Josephine), The  Swinging Bluejeans en vele ander bekende namen uit die periode.

Website American Legends


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl