Buikdanseres Tabita


Tabita Orientaals BuikdansBuikdanseres (bellydance) Tabita brengt iedereen in de magische sfeer van haar Oosterse of OriŽntaalse dansen, dansen met de kenmerkende bewegingen vanuit de heupen, sierlijke armbewegingen, shimmy en verschillende ritmes.
Met haar fonkelende kostuums en prachtige sluiers weet ze uw publiek meteen mee te voeren naar een wereld van 1001 nachten.

Buikdanseres Tabita te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlHaar optredens zijn steeds vrolijk en smaakvol en kunnen zowel jong als oud bekoren en, als het van toepassing is, laten we aan het eind van de voorstelling iedereen lekker meedansen met rinkelende heupdoeken.

Een optreden duurt standaard 10 ŗ 15 minuten en omvat verschillende dansen.
Diverse stijlen komen aan bod zoals bijvoorbeeld klassiek Egyptisch buikdansen, opzwepende drumsolo's, mysterieus grondwerk, prachtige sluiers, Isis Wings, traditionele stokkendans en een verrassende dans met zills (kleine vingercymbaaltjes).

Buikdanseres Tabita te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDaarnaast is Tabita ook gespecialiseerd in traditioneel, zowel klassiek, traditioneel en modern, zij brengt u terug naar de cultuur door middel van dans, muziek.
De sfeer van 'tempo doeloe', de tijd van het oude IndiŽ, een tijd die nooit meer terug komt.

Voor instellingen enz. kan ze een volwaardige dansvoorstelling neerzetten waarvan uw gasten zullen genieten, een programma van bv. 3 dansdemoís van ca. 10 @ 15 minuten met aansluitend een interactieve 'mee dans' sessie.
Voor deze meedans voorstelling pas je haar programma in overleg met de opdrachtgever aan, een workshops waar iedereen in mee kan dansen met o.a. de bijvoorbeeld Poco-poco (een bekende Javaanse dans die veel weg heeft van een lijndans).


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl