Caribische Brassband


Caribische brassband te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDie Caribische brassbandmuziek is ontstaan op het eiland Aruba onder invloed van Amerikaanse marching bands uit New Orleans.
Men noemt de muziek van Aruba Asambeho.
In de Asmabeho speelt de percussie een belangrijke rol en worden de blazers daaraan ondergeschikt zodat zij als het ware in de percussie worden ingebed.
Asambeho is een mengeling van verschillende Caribische muziekstijlen zoals Merengue, Soca, Samba, Tambu en Tumba. Tevens worden beats uit bekende b.v. R&B en popnummers gebruikt.

Caribische brassband te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlAanstekelijk en swingend klinkt de muziek van de drums van de brassband.
Deze jongens beheersen de kunst van het trommelen als geen ander. Oorsprong en talent zijn hiervoor de onontbeerlijke ingrediŽnten.

Altijd weer een verrassende entree op uw feest met deze brassband.
U wordt als vanzelf meegenomen op de golven van geluid uit de drums.
U waant zich in tropische sferen door de klanken van deze brassband.
De brassband, eventueel met mooi gevormde en uitgedoste danseressen zorgen voor nog meer sfeer en entertainment.

U kunt de brassband reserveren voor verschillende evenementen en feest in verschillende samenstellingen: met een grote of een kleine groep, met trompettisten, danseressen, steelband etec.

 
Voor prijsindicatie 

Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl