dansgroep DwiBhumi


dansgroep DwiBhumi te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlBalinese dansgroep DwiBhumi brengt met veel passie, professionaliteit en enthousiasme de intrigerende danskunst en cultuur van Bali dichterbij.

DwiBhumi wil u graag het sprankelende gevoel van Bali van dichtbij laten beleven, zonder dat u daarvoor ver hoeft te reizen!

Vanuit onze liefde voor de Balinese dans en cultuur bieden wij u graag een verfrissende en geheel eigen invulling van uw feest of speciale gelegenheid . . . gewoon thuis in Nederland of BelgiŽ.

dansgroep DwiBhumi te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDwiBhumi - de naam betekent: twee werelden; Bali en Nederland - beschikt over een groot repertoire Balinese klassieke, traditionele en moderne dansen, waaronder hofdansen, maskerdansen en welkomstdansen nog meer in de sfeer van Bali brengen.
De meeste dansers van DwiBhumi hebben een professionele dansopleiding afgerond in IndonesiŽ en/of in Nederland.
Zij willen het publiek inspireren en laten genieten van al het moois dat de cultuur van Bali te bieden heeft.
Dat doen ze met name door middel van dansvoorstellingen, culturele workshops (o.a. wayangpoppen en offerandes maken) en lezingen.

dansgroep DwiBhumi te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlTevens kan DwiBhumi vorm en inhoud geven aan uw (bedrijfs)feest of bruiloft in de sfeer en stijl van Bali.
Zo verzorgen wij de styling en decoratie van uw locatie, verzekeren wij u van een culinaire verrassing met authentieke Balinese catering en (ijs)taart met Indonesische smaken.
Ook beschikken wij over traditionele Balinese kleding en kunnen wij uw drukwerk in bijpassend Balinees ontwerp verzorgen.

Kortom, u kunt bij DwiBhumi terecht voor uw complete feest a la Bali!


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl