De Gasten


De Gasten te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlWelkom bij De Gasten; namens Hans (zang, gitaar), Erik (gitaar, zang) en De Vakantieman (contrabas, zang).
Zij brengen vreugde aan bij elke gelegenheid, van feest tot partij en van receptie tot opening.
Rustig op de achtergrond of stevig op de voorgrond, u zegt het maar!
De Gasten brengen altijd vreugde aan.

De Gasten  is een akoestisch mobiel duo (gitaar & contrabas) of trio (2x gitaar & contrabas) dat zeer breed inzetbaar is op recepties en gezellige borrels.
De Gasten te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe band zoekt de interactie op met het publiek daar waar het kan, maar kan ook rustig op de achtergrond hun originele bewerkingen van bekende hits van de jaren '60 tot vandaag ten gehore brengen. Een ideale act voor de feestelijke borrel.

Sfeer specialisten sinds 2006 zowel muzikaal en theatraal.
Zij maken van elke gelegenheid een happening.
Muzikaal nemen zij u mee langs alle perioden van de moderne pop muziek.
Van helden zoals Elvis, Frank Sinatra, Dean Martin, The Beatles, The Rollin' Stones en niet te vergeten veel Nederlandstalig van Jan Smit tot Willy Alberti.

Timing is het toverwoord met de juiste grap en mimiek op het juiste moment scheppen zij een uniek stukje theater beleving.
Bescheiden op de achtergrond of nadrukkelijk aanwezig.
U zegt het maar!

Voor prijsindicatie 

Ook te boeken in
Sint en Kerstsfeer:
klik hier

Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl