Doña


Doña en de Gado’s te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl

Jazzy ‘feelgood’ en soulvolle funky (semi) akoestische muziek voor elke gelegenheid.
Muziek in de stijl van Diana Krall, George Benson etc, easy listening met een funky soulvolle touch.
Swingend, lekker om naar te luisteren, zeker dansbaar maar ook waarbij je een praatje kan maken.
Kortom; een muzikale deken van sfeer en beleving met het volume en muziekstijl aanpasbaar aan elke soort gelegenheid, van borrel, receptie en opening tot een echt feest.
Alle stijlen en nationaliteiten komen voorbij, van easy listening, jazzy lounge tot up tempo disco en top 40 party.
Doña en de Gado’s www.kwekel-evenementen.nlHerkenbare muziek voor elk soort feest en evenement en altijd non-stop!

Doña heeft energie, uitstraling en heeft een enorme passie voor zingen en muziek, kortom een professionele zangeres met een fris hedendaags repertoire variërend van Dance, Soul, Rock & Roll, Zuid-Amerikaans, pakkende ballads maar ook wel oude klassieker in een nieuw modern jasje.

Doña is te boeken solo, met  keyboard of saxofonist en backing tracks of als het Doña Acoustic Trio, Doña met piano of gitaar en percussie.
Met eigen techniek, geluid en licht show te boeken maar ook zonder.

Doña en de Gado’s www.kwekel-evenementen.nlDoña is te boeken met haar eigen band Soul Society, een super swingende funky partyband en in Doña en de Gado’s met o.a. bewerkingen van Indische liedjes.
Dat de humor bij De Gado’s  niet ontbreekt blijkt wel als zij als “nichtje van Tante Lien” een ode aan Wieteke van Dort brengt en/of hits van Anneke Gronlöh.


De  muzikale loopbaan van Doña begon op 15 jarige leeftijd in de ‘Soundmixshow’ van Henny Huisman waar ze de finale won.
Ook won zij talentenjachten in Duitsland en kreeg mede daardoor een platencontract bij ‘Ariola Hansa Records’ en trad op voor radio en televisie.
In 1997 deed ze mee aan het Nationaal Songfestival met het liedje ‘Before the clock strikes twelve’ .

Doña en de Gado’s www.kwekel-evenementen.nlIn de jaren '90 was Doña de frontzangeres van ‘The Bob Color Band’ uit Amsterdam.
Bij de groep ‘Nasty’, was zij de leadzangeres en zong ze het  numer 1 hit ‘Een moment zonder jou’, waarmee zij optraden bij de ‘TMF Awards’.
In het nabije verleden trad Doña op met verschillende live-bands, zoals: ‘Too Hot To Handle’, ‘Unit 7’, ‘Dance Trax’ en ‘Project Six’.
Kortom: Doña is een lead-, backing- en studiozangeres, die in haar carrière met vele bekende nationale en internationale artiesten heeft samengewerkt.

Website Doña en de Gado's:  https://donaendegados.artiesten.club


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl