Doņa en de Gado’s


Dona en de Gado's seniorenshow te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlBent u van plan een gezellige middag of avond te organiseren voor senioren of b.v. een verzorgingshuis?
Doņa en de Gado’s willen wij die graag voor u verzorgen; nostalgische Indische liedjes met een knipoog naar Tempo-Doeloe.

Met haar sprankelende stem en presentatie zingt Doņa bewerkingen van Indische liedjes als “Nacht over Java”, “De jaren zijn vergaan “: liedjes met een zweem van weemoed naar de koloniale tijd.
Dona en de Gado's seniorenshow te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDat de humor niet ontbreekt blijkt wel als zij als “nichtje van Tante Lien” een soort ode aan Wieteke van Dort brengt met nummers als “Geef mij maar nasi goreng” en “Arm Den Haag”
Kortom, heerlijk lachen met af en toe en een klein brokje in de keel!

Vaak wordt bij senioren gedacht dat er nog liedjes uit de oude doos gespeeld moeten worden maar Doņa houdt er ook rekening mee dat velen van deze generatie toch echt uit de Rock & Roll tijd komen.
In de tweede set brengt zij ook een gemixt All-Round repertoire met muziek uit de jaren 50, 60, 70 tot heden. Rock 'N Roll, Zuid Amerikaans en een vleugje Reggae.

Dona en de Gado's seniorenshow te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlSinds haar overwinning in de Soundmixshow, op 15-jarige leeftijd, heeft Doņa Pessy hard aan de weg getimmerd.
Ze won talentenjachten in Duitsland en kreeg een platencontract bij Hansa Ariola en trad veel op voor radio en televisie.
In die tijd ging ze veel op reis en deed mee aan songfestivals in o.a. Turkije (Cesme), Polen (Sopot) Roemenië en Indonesië.
Ze ging op tournee in de Sovjet Unie en gaf concerten in In 1997 deed ze mee aan het Nationaal Songfestival.
Dona en de Gado's seniorenshow te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlMomenteel treedt ze regelmatig op met haar succesvolle formaties Soul Society, Doņa & de Gado's en Doņa 4.

De formatie Doņa 4 kan zowel klein als groot neergezet worden, akoestisch of klein versterkt.
Door gebruikt te maken van akoestische instrumenten is het mogelijk om op elke gelegenheid te spelen.
Het repertoire loopt uiteen van rustige ballads, via muziek van onder andere Fleetwood Mac, Bonnie Raitt, Otis Redding, Michael Buble, Luther Vandross, George Benson, Stevie Wonder en nog veel meer.

Deze bezetting is bijzonder geschikt voor kleinere gezelschappen en feesten, uiteenlopend van een diner, bruiloft, promotie, verjaardag of bedrijfsfeest.
Doņa Pessy 4 kan puur als achtergrond fungeren maar ook hier is het weer mogelijk om er een compleet dansfeest van te maken.
Met een kleinere geluidsinstallatie is deze band eenvoudig weg te zetten op kleinere locaties.

Website Doņa & de Gado's


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl