Erico & Marcel


Erico en Marcel kindershow boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlDe clowns Erico & Marcel in een onvoorspelbare kindershow.
Uiteraard gaat dit gepaard gaan met de nodige grappen van deze twee rasechte circus clowns, want zonder de clowns is er natuurlijk geen echte voorstelling om het publiek te laten verbazen en zeker te laten lachen….want lachen is gezond.

Erico en Marcel kindershow boekt u bij www.kwekel-evenementen.nl

Erico & Marcel weten de lachers op hun hand te krijgen en bewijzen dat een clown meer moet hebben dan een rode neus om écht clown te zijn.
Met hun (circus/theater) programma zullen zij al snel de lieveling worden van het publiek.
Zij nemen hun publiek mee naar een dolkomische wereld waar continu wat gebeurt en de lachsalvo’s niet te tellen zijn.
Maar ook reprises, shows, entrees, animatie en acts zijn mogelijk vol met clownerie, komedie, snelheid, acrobatiek, magie en verbazing.
Met hun jarenlange ervaring in binnen en buitenland zijn geen standaard clowns maar pure entertainers vol allure en weten jong tot oud te vermaken met top amusement.

Erico en Marcel kindershow boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlErico is uitgeroepen tot European Childrens entertainer of the Year en weet als ras entertainer de lachers op zijn hand te krijgen en goed in te spelen op onverwachte situaties in het publiek.
Marcel, een doldwaze clown die het publiek kan betoveren met een schaterlach, met zijn ruime ervaring weet hij als geen ander de humor te brengen naar jong en oud!
Erico en Marcel kindershow boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlTwee knotsgekke clown voor jong en oud die in een doldwaze show een mix van humor, magie en verbazing.

Deze vele malen bekroonde show vol met humor, magie en spektakel is verzekerd van een lach van zijn publiek die ze zeker niet snel vergeten.
Compleet met decor, geluid, effecten en materialen. (licht optioneel).

Uiteraard zijn beide clowns ook afzonderlijk te boeken.

p.o.a.
2 x 35 min binnen 3 uur
of 1 x 60 min
€ per Km, excl BTW

Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl