Fire & Limboshow


Fire & Limbo show te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe limbo is een acrobatische dans uit Trinidad op de Kleine Antillen, in het Caribische gebied.
Hierbij danst de danser(es) onder een brandende stok door (symbolisch om aan het hellevuur te ontsnappen).
Hij of zij mag zich niet bukken - achterover hangen mag wel.
Als het is gelukt, wordt de stok iets lager gehangen, uiteraard mag het publiek ook meedoen.

Wij beschikken over een aantal geweldige, spectaculaire limboshows, elk van ± 25 minuten, met prachtige atletische danseressen, zijn zowel met als zonder vuur en vuurspuwact realiseerbaar.
Fire & Limbo show te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlMooie danseressen met fantastische kostuums, opzwepende muziek, een perfecte choreografie in combinatie met de fantastische vuurshow geven eerst een demonstratie van het limbo dansen.
Daarna wordt het publiek betrokken bij de show en wordt er een wedstrijd limbo dansen gehouden: wie kan het laagst onder de limbo stok door?
Hoe laag kunt u zakken?
Het is niet verplicht maar… ook het publiek wil (en mag) onder de limbo stok door en met een beetje hulp van de professionals.
Voor sommige is het leuk om mee te doen en voor andere is het fantastisch om er naar te kijken
Ervaar de spanning, vrolijkheid en de professionele uitvoering van Limboshow.
Fire & Limbo show te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlVoor extra spanning en sensatie bestaat de combinatie met een vuurshow waarbij onze limbodanseressen dansen onder een brandende stok door.

Onze Limboshow; een wervelende, spectaculaire, interactieve opzwepende Limbo Show (met en zonder vuur).De swing, de atletische professionele limbodanseres die altijd lager en lager gaat, de zwoele entertainer, het vuur en de enorme interactie met het publiek zijn onze grootste troef.
Fire & Limbo show te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlOnze limbodanseres heeft meerdere Europese en Zuid-Amerikaanse limbowedstrijden gewonnen en mag zich rekenen tot 's werelds beste limbodansers.
Zonder moeite passeert zij alle hoogtes (laagtes). Uiteraard krijgt het publiek ook de kans om onder de limbopalen door te komen!

Eventueel verzorgen onze danseressen naast een limboshow ook een sambashow. (25 min. per show) of wat dacht u van een mooie show in Afrikaanse stijl met onweerstaanbare ritmes en danseressen in prachtige kostuums.

Limboshows zijn tegenwoordig een must op ieder feest of evenement, ongeacht het thema; tropische sensuele danseressen, vuur, spektakel en natuurlijk de hamvraag: how low can she go?

Deze show is ontzettend leuk voor jong en oud.
Een wervelend spektakel dat je niet mag missen, deze Limbo & Fire show is echt een aanrader om uw gasten te amuseren.

Wij gaan er bij deze act van uit dat geluidsinstallatie aanwezig is.
In het geval u twee dansshows boekt dienen deze plaats te vinden in een tijdsbestek van max. 2 uur.

Voor prijsindicatie 


Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op onze site kunnen laten zien.

Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl