De Flageolettes


De Flageolettes te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlHet feest der herkenning voor de
Jeugd van Toen door een paar toppers van nu.

De Flageolettes zijn overal inzetbaar waar gezellige en sfeervolle gewenst is.
Mooie oude liedjes in een bejaarden- of verzorgingstehuis van Nederlandstalig van vroeger tot nu en Zuid-Amerikaans tot aan smartlap.
De Flageolettes te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlZo waren ze al o.a. te zien op de Parade, het Utrechts Smartlappenfestival, Oerol en het  World Roots Festival!
Zij zorgen ervoor dat uw evenement een middag of avond het gezelligste huis van Nederland wordt!!
Het feest der herkenning met een heel hoog meezinggehalte!

Samen ze zingen de sterren van de hemel.
Een uniek duo, twee vrolijke dames die met ogen- (én oren-)schijnlijk onbegrensde muzikale mogelijkheden, vriend en vijand verbazen met een alle kanten opspringend repertoire dat zijn gelijke niet kent.

De Flageolettes te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlWant als u de dames in huis haalt, dan wordt het pas echt feest!
Van tango tot smartlap, van disco tot country en van zigeunermuziek tot jazz... voor hen is niets te dol.

Last van voorjaarsmoeheid? Verbroken relatie? Eigen bedrijfje failliet? Uren tevergeefs in de rij gestaan voor je favoriete band? Trein vertraging? Vakantie verregend?
Met Flageolettes verdwijnen je problemen alsof ze nooit hebben bestaan! Of toch minstens een paar uurtjes niet. De Flageolettes zijn het best te omschrijven als filmisch muziektheaterduo. 

De Flageolettes spelen muziek van vroeger tot nu, van tango tot jazz, van Nederland tot Zuid-Amerika en via Rusland weer terug, pop van alle tijden, van chill naar heavy, mambo, swing, ska, klezmer, disco, rock&roll, reggae en nóg veel meer.
Balkanklanken tijdens het diner, cocktailjazz in de lounge, lekkere dansmuziek op je 25-jarig huwelijksfeest, mooie oude liedjes in het bejaardentehuis, luisterconcertje op de nieuwjaarsparty, life-act op een kinderdagverblijf, alles is mogelijk.

Speciale prijs voor verzorging, bejaardenhuizen etc. van maandag t/m donderdag overdag.

Website De Flagelettes


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl