Free Line (senioren programma)


Duo Free Line te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlBij het duo Free Line is mogelijk om een compleet verzorgd senioren programma te boeken dat bol staat van nostalgie.

In een prachtig samengesteld programma van 1,5 uur, onderbroken door een korte pauze, passeren de mooiste luisterliedjes, evergreens en de gezelligste meezingers de revue in deze gezellige Senioren Show. 
Nederlands- Indische en Engelstalige evergreens, allemaal liedjes voor de jeugd van vroeger en liedjes die iedereen kent.
Live muziek speciaal voor senioren en ook zeer geschikt voor verzorgingshuizen, woonzorgcentra, bejaardenhuizen, verpleeghuizen, zorginstellingen etc. 


Duo Free Line te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlFREE LINE bestaat uit Jeannette Berlauwt zang en Benny Stevens toetsen en zang.
Jeannette en Benny hebben ruime - ook internationale - ervaring op muziekgebied. Noorwegen , Denemarken, Griekenland, België en Duitsland waren tijdens hun beroepsperiode o.m. de landen waar ze opgetreden hebben.

Zangeres Jeannette onderscheidt zich door heel subtiel de songs te interpreteren, maar kan ook even gemakkelijk een groot volume uit haar stem halen.
Jeanette Berlauwt was jarenlang leading lady van het trio Los Alegres, werkte in de André van Duin revue en zat in het voorprogramma van o.a., Shirley Bassey en Timi Yuro.
Haar charme, persoonlijkheid en uitstraling op het podium voegen tevens een grote meerwaarde toe aan het optreden van FREE LINE.
Duo Free Line te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlBehalve in het Engels zingt Jeannette ook in het Spaans, Frans, Portugees en Maleis.
Haar muzikale partner Benny speelde bij The Tropics, The Hondos, The Venture Rockers, The Javalins en Andy Tielman. 

Het repertoire is zeer veelzijdig: van o.m. latin, pop, ballad, jazz-standards, ballroom, country & western, 60er jaren muziek, soul, rock & roll, merengue en salsa tot instrumentale rock/pop- en klassieke thema´s.
Alles wordt live gespeeld en gezongen.
De instrumenten op de begeleidings-CD zijn alle zelf vooraf door het duo ingespeeld en gemixt.
Nederlandstalig repertoire, house, trance e.d. en de top40/100 staan niet op het repertoire.

Doelgroep zijn o.m. recepties, diners, party´s en andere gelegenheden waar (o.m. easy listening) muziek op niveau wordt gevraagd.
Ook op party's binnenshuis wordt regelmatig opgetreden.
Als intermezzo tijdens dansavonden kunnen Jeannette en Benny eveneens hun bijdrage leveren; er is volop dansbare muziek in het repertoire.

Voor dinerdansant - bijvoorbeeld tijdens Kerst - beschikt FREE LINE over speciaal hiervoor aangepast repertoire.

Website Free Line


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl