De Goldies


De Goldies te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlGouwe Ouwe muziek uit de golden years: lekker meezingen!
Golden Oldies (of wel gouwe ouwe) staan centraal in het repertoire van de Goldies.
Rock 'n' Roll; Nederlandstalig; Jaren '60; Pop; Country; noem maar op. 

Met deze vier multi-instrumentalisten waant U zich in een akoestische live-versie van het radioprogramma 'Arbeidsvitaminen'.
Een breed scala aan gebruikelijke en minder gebruikelijke akoestische instrumenten zorgen voor de juiste sfeer bij de juiste nummers.
De Goldies te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlCentraal aanwezig en uitnodigend tot meezingen, of stijlvol op de achtergrond voor de juiste sfeer, de Goldies zijn op meerdere wijzen inzetbaar, en voeren Uw gelegenheid naar de door U gewenste toon.

Instrumentarium:
Gitaar, mandoline, mondharmonica, viool, dobrogitaar, banjo, percussie, contrabas

Repertoire:
'Toppers van Toen' - Green green Grass of Home - Bye bye Love Ome Kobes - Only a Fool - Country Roads - Yellow River Qwild Rover - Brown Eyed Girl - etc.

Voor prijsindicatie 

Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl