De Goldies


De Goldies te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlGouwe Ouwe muziek uit de golden years: lekker meezingen!
Golden Oldies (of wel gouwe ouwe) staan centraal in het repertoire van de Goldies.
Rock 'n' Roll; Nederlandstalig; Jaren '60; Pop; Country; noem maar op. 

Met deze vier multi-instrumentalisten waant U zich in een akoestische live-versie van het radioprogramma 'Arbeidsvitaminen'.
Een breed scala aan gebruikelijke en minder gebruikelijke akoestische instrumenten zorgen voor de juiste sfeer bij de juiste nummers.
De Goldies te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlCentraal aanwezig en uitnodigend tot meezingen, of stijlvol op de achtergrond voor de juiste sfeer, de Goldies zijn op meerdere wijzen inzetbaar, en voeren Uw gelegenheid naar de door U gewenste toon.

Instrumentarium:
Gitaar, mandoline, mondharmonica, viool, dobrogitaar, banjo, percussie, contrabas

Repertoire:
'Toppers van Toen' - Green green Grass of Home - Bye bye Love Ome Kobes - Only a Fool - Country Roads - Yellow River Qwild Rover - Brown Eyed Girl - etc.

Voor prijsindicatie 

Attracties, acts, mobiele muziek, entertainment verzorgt en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.

Naast uw extra klanten presentjes door het jaar heen, hebben wij uitgebreide mogelijkheden om de jaarlijks wederkerende feestdagen: Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl