Hans zanger toetsenist


De naam Hans staat garant voor een enthousiaste toetsenist zanger muzikant entertainer.
Met de nieuwste apparatuur begeleidt hij zichzelf en weet hij een heel orkest te creŽren.
Entertainment staat bij hem hoog in het vaandel.

Het muziek / geluidsvolume staat nooit te hard omdat alles in overleg met u gaat.
Wilt u een bruisende party of sfeervol diner.
Deze rasentertainer past zich volledig aan op uw partij.
Allround, altijd Up-to-date repertoire, zorgt voor een geslaagd feest!

Hans' Seniorenshow te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe babyboomers show
Geboren tussen '45 en '55? Dan ben je een Babyboomer!
Hans houdt er rekening mee dat de ďOudere JongereĒ toch echt meestal tijdens de Rock and Roll tijd zijn opgegroeid, daarom speelt Hans liedjes uit de 60, 70, en 80er jaren maar natuurlijk ook songs uit de huidige tijd.
Samen met de gasten maakt Hans er altijd een gezellige middag of avond van met veel humor.
Luisternummers afgewisseld met een dansje en een tranentrekker, kortom een feestje.

Een korte indruk van het programma.
Wat Hans zo bijzonder maakt is, dat hij het publiek muzikaal kan amuseren, waarbij hij zingt, speelt op zijn keyboards en entertaint.
Het repertoire is Nederlandstalig / Engelstalig met veel nadruk op het repertoire dat de ouderen aanspreekt, zoals reeds genoemd Rock & Roll.
Hans' Seniorenshow te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlOp verzoek wisselt hij een grote hit van vroeger af met een meezinger van jewelste en dan weer een meezing potpourri, met allerlei refreinen uit die tijd.

U hebt een diner dansant, etentje, een receptie, een jubileum of een andere bijeenkomst en u zoekt muziek waarbij de gasten ook heerlijk kunnen praten, dan bent u bij Hans aan juiste adres. Afhankelijk van de aard van het evenement, speelt Hans sfeervolle achtergrondmuziek.
De muziek van Hans zorgt voor een ontspannen sfeer waarin u zich beslist thuis zal voelen.
Bekende lounge, Jazz, evergreens, en moderne melodieŽn passeren de revue; muziek met zang of instrumentaal en mocht u toch willen dansen, dan is dat uiteraard geen probleem.

Natuurlijk is hij ook de geschikte muzikale keuze voor uw bruiloft, vooral als het gaat om een diner cq. feestavond of een receptie met daarop volgend een knallend feest.
Of het nu gaat om een groene bruiloft of een 40 jarig huwelijksfeest, Hans heeft de muzikale ingrediŽnten in huis om samen met u en uw gasten een feest te maken waar nog lang over na gesproken wordt.

Hans treedt al jaren regelmatig op voor zorgcentra, instellingen en stichtingen die zich richten op vermaak van senioren en mensen met een beperking.
Hans heeft maar een vraag: wanneer mag ik weer een feestje bouwen


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl