Helene Fischer tribute


Helene Fischer Double - Barbara, boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlHelene Fischer, de Duitse koningin van schlagerpop, is in de Duitssprekende landen de absolute ster aan het schlager-pop-firmament.
Duizenden fans vullen de gigantische muziekarena's en stadions als deze uitmuntende musical-actrice er komt optreden.
Haar songs zijn wereldwijd meer dan 15 miljoen keer over de toonbank gegaan.


Helene Fischer Double - Barbara, boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlHelene Fischer tribute

Voor degenen bij nog nooit een show van de ‘echte’ Helen Fischer hebben gezien of dit allen van t.v. kennen is onze Helen Fischer Double een goede beleving.
Kenners die Barbara ‘das Helene Fischer Double’, live hebben gezien zijn het allemaal eens; alleen het origineel is echter. 
Sinds 2014 doet deze Duitse artieste iedereen verbazen door haar gelijkenissen met Helene Fischer, qua uiterlijk én stem!
Barbara staat al jaren op het podium met de beste muzikanten in Duitsland en toerde ze met veel succes al in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland.
Als Helene Fischer Double betovert Barbara niet alleen haar publiek met haar elegante uiterlijk, ook haar gelijkenis is verbazingwekkend.

Helene Fischer Double - Barbara, boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlDe overeenkomst in stem, charme en uiterlijk, de mimiek, haar podium outfits en wordt keer op keer geroemd!
De getrainde stem van Barbara klinkt komt heel dicht bij het origineel en vanwege haar sympathieke en natuurlijke charisma is ze een absolute crowd puller.
Met de hit ‘Atemlos durch die nacht' en vele andere hits, haar spectaculaire podiumprestatie en 100% live gezongen weet ze altijd weer haar publiek voor zich te winnen.
Haar podiumperformance is van een zelfde kaliber zoals ook de échte schlagerster zelf op de bühne brengt.

Helene Fischer Double - Barbara, boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlZe heeft alle muziek zelf (opnieuw) geproduceerd in een professionele muziekstudio.
Geen goedkope karaoke-songs dus, maar een kwalitatieve top-tribute show van Helene Fischer!

De Helene Fischer Double Show

Beleef de grootste hits van Helene Fischer in een opzwepende show en kijk uit naar Barbara live als de Helene Fischer Double.
Een absolute aanrader, een unieke en absoluut fantastische showavond die helemaal aan deze Duitse schlagerkoningin gewijd is. 
Deze Helen Fischer tribute show is de ultieme ervaring voor de fans, die nog niet in de gelegenheid waren om een concert van de echte Helen Fischer bij te wonen!

Wil u de look-a-like van Helene Fischer boeken? Bel ons gerust even op, we helpen u graag verder.

Website Barbara 'das Helene Fischer Double'


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl