De Hoogvliegers


De Hoogvliegers te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe Hoogvliegers zijn rare vogels met een luchtig repertoire.
Ze zingen over vliegen, vlinders, vogels, vliegers, zeepbellen, ballonnen, zeppelins, helikopters, vliegmachines, straaljagers, blauwe luchten, witte wolken, zonnen, manen, satellieten, ruimteschepen, sterren, planeten, marsmannetjes en engelen.
Als het maar vliegt!

Muzikale Hoogvliegers op mandoline, gitaar, tuba, saxofoon, voetpercussie, kazoo en met veel twee- en driestemmige zang.

De Hoogvliegers te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlAkoestisch, zeer mobiel, goed gemutst en snel geneigd uit hun dak te gaan! Te boeken als trio of als duo.

Eventueel kunnen zij, toegesneden op uw feest, een bijzondere bijdrage leveren in de vorm van een muzikale aubade of zelfs met een speciaal voor de gelegenheid gecomponeerd lied.

  Voor prijsindicatie 


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl