Jacques Herb


Jaques Herb te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlEen optreden van Jacques Herb laat zich niet in een paar woorden omschrijven.
Een feest der herkenning!
Met zijn vele bekende meezingers, schlagers, rock & roll en polonaises maakt hij van ieder feest steeds weer een onvergetelijk feest! Jacques Herb staat voor: gezelligheid, professionaliteit, interactiviteit maar, bovenal.........kwaliteit! Kortom ook op uw feest mag Jacques Herb niet ontbreken!

Jaques Herb te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe zanger Jacques Herb werd in Rotterdam geboren als de jongste uit een gezin van 13 kinderen. Amper 15 jaar oud monsterde Jacques Herb aan bij de "Wilde vaart " en liet in diverse zeehavens in de wereld zijn talent als zanger horen.
Vervolgens deed hij mee aan diverse talentenjachten en uiteindelijk won Herb in 1970 de "Posthoorn Talentenjacht " in het Scheveningse Kurhaus.
De finale werd door de AVRO op de televisie gebracht en toen Pierre Kartner Jacques Herb zag en hoorde, contracteerde hij hem meteen.
Jacques Herb's eerste single "De Toreador" kwam direct binnen in de hitparades van de toenmalige zeezenderpiraten.
In juni 1971 kwam de grote doorbraak voor Jacques Herb met het lied "Manuela", die na 2 maanden niet alleen Goud maar ook Platina werd (voor meer dan 250.000 verkochte singles).
Jacques Herb verhuisde naar België, waar hij in de revues optrad en naast zijn bekende repertoire ook opera-, musical- en operettenummers zong.
In 2009 scoorde Jacques een zomerhit met "Ik heb de zomer meegebracht", met deze plaat stond hij zes weken in de Dutchcharts.

Anno nu is Jacques Herb, misschien wel één van de beste zangers van Nederland, nog steeds volop actief in Nederland en België. Een optreden van Jacques Herb laat zich niet in een paar woorden omschrijven, maar is van de eerste tot en met de laatste minuut boeiend, perfect van repertoirekeuze en kwaliteit, maar bovenal gezellig.
Diverse meezingnummers, waaronder natuurlijk de megahits: "Manuela" en "Een man mag niet huilen" zullen de revue passeren en wat denkt u van het prachtige meeslepende Duitse "Du"!
Maar ook diverse nummers die U niet van Jacques verwacht, zo zult U even denken dat de geest van Elvis Presley aanwezig is, wanneer Jacques Herb een Rock & Rollmedley ten gehore brengt. Het kan allemaal!

Als u iets anders wilt horen, ook dat kan, wat denkt u van een mooi nummer van Andrea Bocelli.
U zult hier werkelijk kippenvel van krijgen om vervolgens in een vrolijke polonaise verder te feesten. Naast zijn al zeer afwisselend repertoire kan Jacques Herb op verzoek ook meer Duitse -Engelse - Italiaanse en populaire klassieke nummers brengen.

Jacques Herb is op de podia een feest van herkenning met zijn hits van toen en van nu en zit ondertussen al bijna 40 jaar in het vak.
Jacques Herb boeken staat garant voor een spetterende, veelzijdige show.


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl