Johnny Valentino's Glamour Bingo


Johnny Valentino's Glamour Bingo te boeken bij www.johnnyvalentino.euDe Leukste en meest interactieve Bingo van Nederland
Beste mensen, laat u uw geld, en ons de ballen rollen; het leven is een bingo!’

Een onvervalst heerlijke avond waar echt alles inzit, een lach een traan....lekker meezingen en swingen ! Johnny Valentino...Mister Las Vegas, zanger, entertainer, acteur, ladiesman. En dat allemaal uit Rotterdam !

Johnny Valentino a.k.a. Wally Preyll allround entertainer te boeken bij www.johnnyvalentino.euEen super leuke Bingo waar Johnny de zaal op stelten zet, evt. met extra Chippendale of Bunny erbij.
Er worden diverse rondjes Bingo gespeeld en Johnny praat en zingt alles als een echte Las Vegas ster aan elkaar.
Op uw festival, kantine, bedrijfsfeest...iedereen speelt mee van Jong tot Oud, van Bordenwasser tot Direkteur.

Eén van de oudste spelletjes in de wereld wordt feest, feest & nog eens feest als het door Johnny Valentino wordt gepresenteerd.
Geen oubollig spelletje maar een supersnelle aaneenschakeling van emotie, humor, interactie en entertainment.
Snel, scherp, alert en gul zorgt hij steevast voor een snelle klik met zijn publiek, fantastische prijzen (ook prijzen die je eigenlijk niet wil winnen), ongeëvenaarde grappen en onverwachte muzikaliteit.
Met het leukste spel van de Europese campings en bejaardentehuizen tovert Johnny Valentino uw eigen feestavond, winkelcentrum etc. om in een spetterend bingopaleis. Johnny draait met veel plezier en bravoure de ballen en deelt maar al te graag de prijzen uit.
Met veel humor laat hij zelfs de mensen zonder prijs met een goed gevoel naar huis gaan.

Johnny komt samen met zijn trouwe geluidsman/Dj Arie die een koffer vol platen heeft en die lekker tussendoor het feestgehalte vasthoud.
Zij kunnen inprikken op het geluid of ze nemen zelf een setje mee.
Johnny Valentino's Glamour Bingo te boeken bij www.johnnyvalentino.euPrijzen kan Johnny ook verzorgen maar leuker dat u dat zelf doet.Johnny draait met veel plezier en bravoure de ballen en deelt maar al te graag de prijzen uit.
Met veel humor laat hij zelfs de mensen zonder prijs met een goed gevoel naar huis gaan.

Deze interactieve bingo met, volgens Johnny," fantastische prijzen" moet je gewoon meegemaakt hebben om erover mee te kunnen praten.
Een bingoavond als deze heeft u nog nooit meegemaakt. 

Samen gevat; Johnny komt samen met zijn assistent en zijn trouwe geluidsman/Dj Arie die een koffer vol platen heeft en die tussendoor het feestgehalte vasthoudt.
Zij kunnen inprikken op het geluid of ze nemen zelf een setje mee.

Bij binnenkomst worden uw gasten door Johnny’s assistent van bingokaarten voorzien.
Onder leiding van Johnny Valentino wordt de bingoshow (max. 7 rondes en binnen 3 uur) aan elkaar gepresenteerd en in de pauzes zal Johnny zijn beste hits zingen.
Johnny’s assistent zal de prijzen (door de opdrachtgever zelf te verzorgen) uitdelen.

Website Johnny Valentino


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl