Fun and Party show


Johnny Valentino a.k.a. Wally Preyll allround entertainer te boeken bij www.johnnyvalentino.euDe Fun en Party Show is een complete avondvullende show waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Johnny Valentino a.k.a. Wally Preyll allround entertainer te boeken bij www.johnnyvalentino.eu

Uw feest begint al bij binnenkomst waar u door 2 breedgeschouderde security mannen wordt gecontroleerd op allerlei zaken, zelfs een busje deodorant wordt al als gevaarlijk wapen aangemerkt, waarop de betreffende gast in de boeien wordt geslagen.
Of twee Hippies die zelf nog niet eens weten of ze wel op het feest thuishoren.

Vanaf het begin al zorgt de Dj voor lekkere muziek, afgewisseld met een set live music, tussendoor wordt uw publiek steeds verrast door vreemde snuiters, zoals de dronken ober, de schoonmaker en andere animaties die ons team doen.

Dan is het tijd  Johnny Valentino!!
Binnen enkele ogenblikken staat uw feestlocatie geheel op zijn kop.
Even alle zorgen opzij want Johnny, samen met zijn neef Karel, houden van een feestje.

Zij gaan de gasten vermaken met vrolijke meezingers, stevige inhakers, heerlijke foxtrotjes , lekkere discoknallers, toffe rock en rollertjes en voor de mensen die geen zin hebben om een feessie te bouwen zingt hij speciaal voor hun wat lekkere zwijmelliedjes.......dus Toppie feest!!!!
Johnny Valentino a.k.a. Wally Preyll allround entertainer te boeken bij www.johnnyvalentino.euGekleed in zijn over de top Kostuums weet hij bij elke gelegenheid de boel weer op zijn kop te krijgen.
Stap op de sneltrein die Johnny Valentino heet, laat u meevoeren naar die leuke herinneringen en plaatsen, die u weer levendig voor u ziet als Johnny zijn liedjes zingt.
Oude en nieuwe liedjes in een Johnny Valentino jasje, Nederlandstalige Rock & Roll dus!!

Overal waar Valentino komt is het feest!
Is het nu een bruiloft, bedrijfsfeest, bruine kroeg, feestzaal of voetbalkantine het maakt Johnny niet uit want de boel gaat op zijn kop.
Wilt u niet dat het een mega feest wordt, dan heeft Johnny altijd zijn tranentrekkers repertoire nog, waar zelfs de grootse zuurpruim toch met een lach en een traan zit.
Johnny Valentino a.k.a. Wally Preyll allround entertainer te boeken bij www.johnnyvalentino.eu
Dan is het tijd voor de volgende gast… de muziek zwelt op en een aankondiging doet de spanning stijgen, daar is hij… Belviz !!
Samen met zijn prettig gestoorde gitarist.
Belviz is een te gekke parodie op 'The King Of Rock & Roll': Elvis Presley!
Binnen enkele ogenblikken staat uw feestlocatie geheel op zijn kop. Belviz die de hits van toen en nu, live op een geheel eigen en komische wijze ten gehore brengt. Voor de dames die het niet droog houden deelt Belviz maar al te graag zijn zijden sjaaltjes uit.
In de show haalt hij nog een aantal andere onbegrijpelijk sterke stunts uit, waarbij het aanwezige publiek wel heel sterk in de schoenen moet staan om niet huilend van het lachen over grond te moeten gaan rollen.

Het feest is nu in volle gang en dan wordt er door het feestteam nog een extra schepje kolen op het vuur gegooid, tijd voor Aprčs-ski met veel feestmuziek en lekkere danceclassics, onderleiding van Ski-leraar Waldo en “der Anton aus Tirol”. Johnny Valentino a.k.a. Wally Preyll allround entertainer te boeken bij www.johnnyvalentino.eu
Waldo is een van de meest gevraagde feestartiesten van ons land.
Als hij niet in Oostenrijk aan het optreden is dan is hij, samen met zijn animator Der Anton, de Nederlandse feesten podia aan het onveilig maken.
Uiteraard komen dan de vele hits aan bod zoals; een bossie rode rozen , jij bent de zon en nog veel meer .

De hele avond is er vertier voor uw gasten, als Johnny even stopt met zingen of een van zijn typetjes, dan neemt de drive-in show het feest gewoon over en gaat de vreugde onverminderd door.
De muziekkeuze is zodanig uitgebalanceerd, dat een feeststemming onvermijdelijk is en wordt altijd afgestemd op het dan aanwezige publiek. Ook een zangeres behoort tot de mogelijkheden.

De show komt met professioneel licht en geluid tot 300 personen en kan uitgebreid worden met extra geluid , licht en vele andere zaken zoals decors, verlichte dansvloer, sneeuwmachines en een zangeres die geheel in style optreed.

Website Johnny Valentino


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl