Johnny's Showtime


Johnny Valentino / Wally Preyll te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlGezelligheid en een feestje bouwen staan voor op bij Johnny Valentino en hij is makkelijk op elk feest in te passen.
Vrolijke meezingers, stevige inhakers, heerlijke foxtrotjes , lekkere discoknallers, toffe rock en rollertjes en voor de mensen die geen zin hebben om een feessie te bouwen zingt hij speciaal voor hun wat lekkere zwijmelliedjes.......dus Toppie feest!!!!
Johnny heeft een super repertoire om op elk feestje de mensen te laten genieten van zijn wervelende show waar alle hits waar u ooit op gedanst, gesjanst, gezongen, gesprongen, gehuild en geboogied heeft, voorbij komen.
Het maakt hem niets uit waar hij staat want overal de boel gaat op zijn kop.

Johnny Valentino / Wally Preyll te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlMet zijn interactieve show probeert Johnny zelfs de meest verlegen personen over te halen met om een liedje of een dansje met hem te maken.
Wilt u niet dat het een mega feest wordt, dan heeft Johnny altijd zijn tranentrekkers repertoire nog, waar zelfs de grootse zuurpruim toch met een lach en een traan zit.
In zijn opvallende kostuums die hij met zijn pas gekochte naaimachine in elkaar geflanst heeft stond Johnny al voor radio en TV voor groot publiek en heeft zijn sporen daarin al ruimschoots verdiend.

duo BEM te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlVaste gasten bij Johnny’s Showtime zijn steevast het duo BEM en BELVIZ.
Neem twee leuke meiden met allebei een dijk van een stem en een eigen geluid en je hebt BEM! (Barbara en Marscha) een chemische reactie!
Met hun mooie en krachtige stemmen weten ze bijna iedereen te raken!
Van easy listening tot swing, 70’s/80’s & 90's music, pop, rock, top 40, rock 'n roll, Nederlandstalig, disco of een swingende Diva Dance act; van alles is mogelijk!
Een zeer uitgebreid repertoire voor jong en oud en dus voor elk wat wils en door die veelzijdigheid van dit repertoire kunnen zij van ieder feest of gebeurtenis een mooi, speciaal of swingend moment maken.

Johnny Valentino / Wally Preyll te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDan is het tijd voor de volgende gast… de muziek zwelt op en een aankondiging doet de spanning stijgen, daar is hij… Belviz !!
Belviz is een te gekke parodie op 'The King Of Rock & Roll': Elvis Presley!
Binnen enkele ogenblikken staat uw feestlocatie geheel op zijn kop. Belviz die de hits van toen en nu, live op een geheel eigen en komische wijze ten gehore brengt. Voor de dames die het niet droog houden deelt Belviz maar al te graag zijn zijden sjaaltjes uit.
In de show haalt hij nog een aantal andere onbegrijpelijk sterke stunts uit, waarbij het aanwezige publiek wel heel sterk in de schoenen moet staan om niet huilend van het lachen over grond te moeten gaan rollen.

De hele avond is er vertier voor uw publiek, Johnny sleept zijn publiek mee in zijn enthousiasme en haalt letterlijk van alles uit de kast om er een dolle boel van te maken.
Als Johnny of één van de andere artiesten stoppen met zingen dan neemt de drive-in show het feest gewoon over en gaat de vreugde onverminderd door.
Johnny Valentino / Wally Preyll te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlGeen show is hetzelfde omdat de interactie met het publiek bepalend is voor het verloop van de avond.
De drempel blijft echter in alle gevallen laag en de show zal een publiek van alle leeftijden en interesses blijven boeien.
De muziekkeuze is zodanig uitgebalanceerd, dat een feeststemming onvermijdelijk is en wordt altijd afgestemd op het dan aanwezige publiek.

De show komt met professioneel licht en geluid tot 300 personen en kan uitgebreid worden met extra geluid , licht en vele andere zaken zoals decors, verlichte dansvloer, sneeuwmachines etc.
Wilt u uw feest opvrolijken met een bekende artiest of iets wat niet in deze opzet vermeld staat, wij zullen alles in het werk stellen om het voor u te verwezenlijken.

Website Johnny Valentino


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl