Kees Kniep


Stephan Wust - als Kees Kniep allesverkoper te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlAllesverkoper Kees Kniep verkoopt alles, deze rasverkoper is zelfs in staat om ijs te verkopen aan een Eskimo.
Waar zijn schimmige handelswaar vandaan komt is beroepsgeheim toch blijft hij volhouden dat zijn troep eerste klas spullen zijn.
Vooral mensen met rimpels moeten even naar zijn act gaan kijken, want Kees Kniep heeft een rimpelverwijderaar in de aanbieding.
Wat wil je nog meer.
Bestellingen met altijd een zeer korte leveringstermijn en betalingen altijd contant vooraf.

Kees komt ook op de kerstmarkten nog wat laatste kerstcadeautjes aan de man brengen.
Of iedereen daar nu blij mee is.
Stephan Wust - als Kees Kniep allesverkoper te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDeze artiest brengt een lach op ieders gezicht.
Hiervoor kruipt hij in de huid van vele verschillende personages die op een ludieke maar soms ook op een serieuze manier speelt.
Hoe ludiek of serieus, is altijd afhankelijk van de wens van de opdrachtgever.
In principe is alles mogelijk.

Vindt u niet het typetje waar naar u op zoek bentů? Dan behoort maatwerk altijd tot de mogelijkheden.
Op ieder evenement geven zijn personages net dat stukje toegevoegde waarde wat voor u belangrijk is om het succes te behalen waarnaar u streeft.
Het acteerwerk is altijd aangepast aan de omgeving en afgestemd op uw behoefte.
Door actief, creatief,  interactief en ad rem te zijn onderscheid hij zich van andere artiesten.
Zijn inmiddels 15 jaar lange professionele ervaring als acteur, artiest en presentator is een goede indicatie voor een succesvol evenement.

Voor prijsindicatie 


Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl