Marc Cooks' Jazzband


Dixieland / looporkest  te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl

De Marc Cooks' Jazzband, opgericht in 1990, staat bekend om de enthousiaste en professionele wijze waarop het de optredens verzorgt.
Dit orkest een bijzonder gezellige uitstraling, en het is dus niet verwonderlijk dat zij een graag geziene gast is bij iedere gelegenheid waar iets te vieren valt!

Marc Cook's Jazzband boekt bij www.dixieland-looporkest.euZij kunnen zich precies aanpassen aan de stijl van uw feest !
Zij treden uiteraard op in de traditionele dixielandoutfit, maar kunnen bijvoorbeeld ook verschijnen als ‘uw huisorkest’ of als ‘Captains of Jazz’ op maritieme evenementen.

Thema Dixieland orkesten
De afgelopen jaren heeft de Marc Cooks' Jazzband diverse thema orkesten in het leven geroepen, denk hierbij aan het Brandweerorkest, Bevrijdingsdagorkest of het Clownsorkest.
Al onze kostuums zijn van de hoogste kwaliteit. Ieder orkest is te boeken als trio, kwartet of kwintet; met of zonder zangeres.

Peaky Blinders Jazzband boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlMarc Cooks' Jazzband draait de klok ruim 100 jaar terug: de Peaky Blinders Jazzband.
Naar de televisieserie ‘Band of Brothers’ is er een dixieland orkest, geheel in stijl gekleed voor Bevrijdingsdag, Bevrijdingsfestival, Veteranendagen, taptoe of andere gerelateerde activiteiten!
Dixieland Brandweerband, geïnspireerd op het beroemde orkest “The Firehouse 5 plus 2” van de Walt Disney Studios.
Zo speelden wij recentelijk nog mee in de Nationale Taptoe.
Deze Dixieland Clowns toveren een lach op elk gezicht, jong en oud! Het clownsorkest lijkt soms te ontsporen, maar uiteindelijk komt het – uiteraard – allemaal goed.

Marc Cook's Jazzband boekt bij www.dixieland-looporkest.euDixieland Kerstbands populair op kerstmarkten.
In de kerstperiode brengt het sfeervolle Dickens orkest een warme bijdrage aan uw kerstmarkt, winterfair of kerst evenement.
De prachtige kleding en kerstliederen brengen u onherroepelijk terug naar de kerstsfeer van weleer!
Deze dixielandband kan ook geboekt met zangeres.
Maar er zijn nog tal van variaties mogelijk in de outfits voor de kerstperiode.
Bijvoorbeeld een gezellige Kerstmannenband, de traditioneel Engelse Dickens stijl of in smoking, andere ludieke outfits, als ijsberen of sneeuwmannen, zijn uiteraard mogelijk.

Wij bieden u de mogelijkheid om de Marc Cooks Jazzband op te laten treden in een tenue dat past bij de huisstijl van uw organisatie.
Ook kunt u een sousafoonhoes met uw bedrijfslogo laten maken door ons.

Website Marc Cooks' Jazzband

 

Voor prijsindicatie


Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op onze site kunnen laten zien..

Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl