Marga Bult Seniorenprogramma


Marga Bult te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe muzikale show 'Zoek de zon op'.
Hierin vertelt Marga over haar ervaringen en bezoekt zij verschillende verzorgings- en verpleeghuizen in Nederland namens Omroep Max (Max maakt mogelijk).

Tevens heeft Marga een speciale seniorenshow voor bejaarden-, verzorgings- en verpleegtehuizen ontwikkeld die al jaren succesvol is bij o.a. Omroep Max.
Ook daar maakt ze een feest van met een repertoire dat is aangevuld met Nederlandstalige medleys en indien gewenst een heuse bingo waarbij zij zelf voor de prijzen zorgt!


In 1981 werd Marga gekozen door Peter Koelewijn uit 250 zangeressen als de nieuwe leadzangeres van de meidengroep Babe als vervanger van Gemma van Eck.
Ze toerden internationaal veel naar onder andere Indonesië, Maleisië, Libanon, door voormalige Oostbloklanden en heel Europa.


Op het hoogtepunt van hun succes -in 1986- hield de groep ermee op, in totaal scoorden ze 16 hits.
In 1987 vertegenwoordigde ze - inmiddels solozangeres - Nederland onder het pseudoniem Marcha op het Eurovisiesongfestival met het lied Rechtop in de wind.
Ze werd vijfde in Brussel met 83 punten, en kreeg van de internationale pers de "populariteitsprijs".
Na het Songfestival begon Marga haar presentatiecarrière bij o.a. de VARA, Veronica en RTV Oost.
Ook maakte ze jaren deel uit van de groep Dutch Diva’s waarmee ze zelfs een hit scoorde met het nummer From New York to LA.

Marga Bult te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlIn 2010 vierde ze haar 40-jarig "bezig zijn met muziek" met een groots opgezet jubileumfeest in haar woonplaats Denekamp.
Het festijn op het plein werd door ruim 7000 bezoekers uit het hele land bezocht. Meidengroep Babe kwam eenmalig bij elkaar en haar soloplaat "Dansen in de zon" bereikte een 8e plek in de Nederlandstalige hitlijsten.
Ze presenteerde, samen met de Belgische presentator Jens Geerts, het programma Vienna Calling  waar ze reportages maakte over het reilen en zeilen achter de schermen van het Eurovisiesongfestival.
In 2018 was Bult gastartiest tijdens de concerten van De Toppers in de Johan Cruijff ArenA

Tegenwoordig werkt ze naast de Dutch Diva’s solo en is haar optreden een feest der herkenning.
Haar repertoire bestaat uit o.a. This is my life, Rechtop in de Wind, Listen to the Music, Drunken Sailor, Songfestival Medley, Amsterdam, Dansen in de zon, Country Medley etc.
Dat ze een alleskunner is liet ze op 5 mei zien in het televisieprogramma ‘De Beste Liedjes’, dat gepresenteerd werd door Jeroen van der Boom.


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl