Maurice


Maurice Groeneweg - Dit is de nachtMaurice stond voor het eerst op het podium als origineel kado voor zijn ouders bij hun 25 jarig huwelijk, daarvoor had hij nooit eerder voor een publiek opgetreden maar dit smaakte naar meer!
Nu jaren later treed hij steeds vaker op en is zijn repertoire veelzijdig.
Enthousiast, gedreven en vol energie een echt feestbeest zo is de beste omschrijving voor Maurice. Dat maakt hem inzetbaar voor ieder feest!

Maurice Groeneweg boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlMaurice, een talentvolle zanger en entertainer, zit al een geruime tijd in het vak en  heeft menige feesten en partijen van muziek en gezelligheid voorzien.

Maurice zorgt er altijd voor dat de klanten tevreden zijn, “De klant is Koning” is zijn motto en  zoals hij zelf altijd zegt; een feest of partij moet altijd knallen! 
Maurice is voor elk feest in zoals: bruiloften, verjaardagen, jubileums, openingen, themafeesten en nog vele andere feesten! 

Maurice Groeneweg boekt u bij www.kwekel-evenementen.nl Zijn repertoire bestaat voornamelijk Nederlandstalige muziek en daarbij moet u onder andere denken aan: Django Wagner, Frans Duijts, André Hazes, Gerard Joling, Rene Froger, Wolter Kroes maar ook zingt ook Engelstalige muziek van Elvis Presley, Engelbert Humperdinck, Lee Towers, Tom Jones, John Denver en nog vele andere. 

Na zijn vorige single ”Ik doe lekker wat ik wil” is Maurice weer de studio in gedoken, heeft een Nederlandse tekst laten schrijven op het bekende nummer “Love is all” van Engelbert Humperdinck.


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl