Muzikale Sneldichter


Muzikale Sneldichter te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe sneldichter laat mensen versteld staan door zijn gezongen gedichten.
U roept een woord en hij maakt er vliegensvlug een gedichtje van. Interactieve momenten en improvisaties op gebeurtenissen ter plekke.
Grote hilariteit voor de grote mens, maar ook kinderen komen ruimschoots aan bod; voor hen is een eigen kindershow beschikbaar! Kortom; topentertainment van het hoogste niveau.
Samen met zijn gitaar maakt hij van elk evenement een feest.

Leon is ook één van Nederlands meest bekende en geboekte troubadours; in alle windstreken heeft hij al eens opgetreden.
Als u Leon boekt dan bent u er zeker van dat het een feest wordt!
Een veelzijdig muzikant, in te zetten als middeleeuwse troubadour, moderne troubadour en minnestreel.

Qua repertoire ligt Leon's specialisme bij het Nederlandstalige lied, variërend van het Wilhelmus uit 1568 tot de laatste hit van vandaag de dag. Engels, Frans, Duits en Spaans repertoire bestaat ook tot de mogelijkheden, alsmede vrije improvisaties in Russisch, Japans en Swahili.
Combineer deze veelzijdigheid met de fantastische kostuums van Leon en u bent verzekerd van een fantastische muzikale invulling voor uw feest of evenement!

Tip:
Onze sneldichter is ook een groot succes op bruiloften!
Tevens kan een eigen lied voor de huwelijksceremonie, voor de jarige, op de organisatie, of congresthema worden gemaakt.
Succes gegarandeerd.

Voor prijsindicatie 

Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl