Para Ta-ta


paratata akoestische muziek te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlPara Ta-ta neemt u mee op een muzikale wereldreis, waarbij Hollandse vrolijkheid gecombineerd wordt met Zuid-Amerikaanse warmte.
Instrumentalen uit allerlei landen worden afgewisseld met theatrale liederen (in meer dan 5 talen) en romantische intermezzo' s.
Para Tata  heeft een goed gevoel voor het juiste moment en een gezonde dosis humor.

De groep is "van vele markten thuis" en zo wordt ook een groot repertoire kinderliedjes op theatrale wijze gebracht met na afloop voor de kinderen een kleurige ballon.
Eventueel kunnen zij, toegesneden op uw feest, een bijzondere bijdrage leveren in de vorm van een muzikale aubade of zelfs met een speciaal voor de gelegenheid gecomponeerd lied.

Voor prijsindicatie 

 
paratata akoestische muziek te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl  

paratata akoestische muziek te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl

  paratata akoestische muziek te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl