Ronn van Etten


Ronn van Etten boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlRonn van Etten zette zijn eerste stappen in de muziek op zijn 10e levensjaar, sindsdien zingt hij en speelt gitaar, toetsen, waar later bas en drums bij kwamen.
In 1968 schreef hij zijn eerste nummer, sindsdien nooit meer gestopt met schrijven.
Hij speelde in popformaties, waaronder Balloon, Muskie, Prints, en –nog steeds- Flirt.

Tussen zijn eerste Nederlandstalige CD album “Stil en Verwonderd” uit 1995 en zijn meest recente album uit 2020 “Black White Colours” brengt hij nog 6 CD’s uit.
In 2021 verschijnen op USA labels enkele singles en een album met meditatieve/ambient muziek.

Ronn is van vele markten thuis, muziek uit de jaren vijftig / zestig met liedjes van Pat Boone, Sinatra, Jim Reeves, Fats Domino, Elvis en veel meer.
Ronn van Etten boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlDiner concerten met mooie, (overwegend) rustige muziek als achtergrond bij een sfeervol diner.
Of voor een Kerst optreden, diner of Nieuwjaars receptie.
Sfeervolle avonden, mooie maaltijden en dan bijpassend live muziek met prachtige kerstnummers.

Op verzoek ook nummers uit zijn Eric Clapton tribute, iets waarmee hij tot in Cyprus toe (waar hij al eer paar jaar meerdere shows deed) veel succes heeft.
Tijdens zijn optredens doet Ronn een programma met songs uit het Eric Clapton repertoire, aangevuld met enkele bekende blues/pop krakers van o.a. BB King, Gary Moore, Robben Ford.
Claptones boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlSolo tribute optredens, perfect geschikt voor locaties die wat kleiner zijn maar een bandoptreden is ook mogelijk: CLAPTONES.
Een optredens met 2 of 3 sets met het omvangrijke repertoires Eric Clapton, uiteraard inclusief nummers als White room, Layla, Tears in heaven, Wonderful tonight en nog veel meer.


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl