Saskia en Serge


Saskia en Serge te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlHet optreden van Saskia & Serge is zeer veelzijdig en wordt zeer energiek gebracht

Omdat veel Senioren niet in staat zijn de Theaters te bezoeken, hebben Saskia & Serge een speciaal programma samengesteld met liedjes uit dit Theaterprogramma.
Het is een afwisselend optreden met liedjes van toen, (Zomer in Zeeland, ít Zijn de kleine dingen die het doen), liedjes van nu, countryliedjes, luisterliedjes en meezingers.
Een programma van 2 x 40 min. (met er tussenin een korte pauze.) of een lang optreden van 1x 65 minuten.
Bij deze vrolijke, sympathieke en afwisselende voorstelling, is vooral het contact met de bewoners erg belangrijk.

Saskia en Serge te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe prijs is inclusief een technicus en een kleine geluidsinstallatie (tot 150 personen) en indien nodig wordt er ook wat licht bijgeplaatst.
U hoeft dus alleen voor een klein podium en publiek te zorgen.
Vanwege het verschil in tijd en afstand kan de prijs variŽren, neem daarover dus even contact op.

Saskia en Serge hebben voldoende repertoire om het optreden aan de wens van de opdrachtgever te voldoen zonder hun eigen identiteit te verliezen.


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl