Saskia en Serge


Saskia en Serge te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlSaskia & Serge draaien al meer dan 40 jaar mee in de Nederlandse muziekwereld.
In 1970 deden Saskia & Serge mee aan de Nederlandse voorronden van het Eurovisiesongfestival, met het nummer 'Spinnewiel'.
Ze werden tweede, maar de single belandde in de tipparade en aan het eind van datzelfde jaar verscheen hun debuutalbum.

Met het nummer 'Tijd' veroverde het duo in 1971 wel een plaats op het Eurovisiesongfestival. Hiermee bereikten zij de zesde plaats.
Saskia en Serge te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlNa 1975 besloot het duo het Nederlandstalige repertoire achter zich te laten en ging zich richten op country & western muziek maar ook dat heeft hen nooi ervan weerhouden om van muziekstijl te veranderen.
Zoetgevooisde, Nederlandstalige nummers als "'t Spinnewiel" en "Zomer in Zeeland" werden gemakkelijk afgewisseld met country songs als "Baby, I'll Give You Everything" en "Don't Telle Me Stories".

Met een vette knipoog naar de Abba-sound schreven zij het nummer " Mama, He's A Soldier Now". Daarna kwamen Saskia & Serge weer verrassend terug met de Nederlandstalige singles "Als Je Zachtjes Zegt  "Ik Hou Van Jou " en "Alles Wat Ik Doe (Doe Ik Voor Jou)".
Waar ze het meest succesvol in zijn - Nederlandstalig en countryrepertoire- hebben Saskia & Serge nu weten te combineren in hun allernieuwste muziekgenre.

Saskia en Serge te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlHet optreden van Saskia & Serge is zeer veelzijdig en wordt zeer energiek gebracht.
Hun optreden bestaat voor een deel uit eigen repertoire , maar ook up-to-date songs van bijv. Celine Dion etc. en op Amerikaanse thema-feesten zingen ze bijvoorbeeld hoofdzakelijk Country-songs.
Het repertoire kan varieren van ' Zomer In Zeeland', een opzwepende Country Medley tot aan Barbara Streisand's 'Woman In Love' of 'Only Love' van Nana Mouskouri.

Voor senioren is het grotendeels een Nederlandstalig optreden.
Voor personeelsfeesten maken ze een zeer aantrekkelijke mix van oud en nieuw repertoire en zetten ze met gemak de zaal op zín kop.

Saskia en Serge hebben voldoende repertoire om het optreden aan de wens van de opdrachtgever te voldoen zonder hun eigen identiteit te verliezen.


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl