Valentijnsdagacties

Valentijnsdag


Valentijnsactie boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlOorspronkelijk was Valentijnsdag bedoeld voor mensen die anoniem de liefde wilden verklaren aan iemand, door middel van een anonieme valentijnskaart werd deze heimelijke liefde dan bekend gemaakt.
De postbode stopt dan overal ter wereld miljoenen kaarten in miljoenen brievenbussen. 
Valentijnsactie boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlKaarten met rode harten, rode rozen, en rode lippen.
Kaarten zonder afzender.
Als je er een krijgt, is het spannend om te raden van wie.

Daarnaast is Valentijn natuurlijk het perfecte moment om aan een stille aanbidder jouw liefde (anoniem) te verklaren of een speciale vriend of vriendin op een bijzondere manier te tonen hoeveel de vriendschap je echt waard is.


In hun energieke en fleurige kostuums wandelen Bloem en Bloempje door uw winkelcentrum en verrassen uw gasten met een welverdiend cadeau, dit ter ere van Moederdag.
Valentijnsactie boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlVisueel spektakel op het allerhoogste niveau!
Oogstrelend, zinnenprikkelend en sensueel sensationeel betoveren steltlopers het publiek met hun hart verwarmende performance en hun prachtige kostuums.

Onze Sprookjesprinsen rijden nu eens niet op een wit paard, maar de brengen een aubade aan uw Valentijn, geliefde etc.
Ook bij Moederdag worden zijn zij veelal in touw.
Valentijnsactie boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlDe piccolo en het wandelend hart (of eventueel twee hartendames) lopen over uw evenement en delen 1.000 zakjes met hartsnoepjes uit. In overleg kunnen zij ook andere presentjes zoals rozen of bonbons uitdelen, eventueel van uw logos voorzien. 


Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op onze site kunnen laten zien
.

Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl