Halloween / Griezelfeest


halloweenfeest boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlHalloween heeft een zeer rijke en tevens ver in het verleden reikende geschiedenis.
Het mag worden beschouwd als één van de oudste feestdagen tot op heden, met wortels die duizenden jaren teruggaan.

halloweenfeest boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlEigenlijk is Halloween een combinatie van 3 feestelijkheden,  ‘Samhain’ (Kelten), ‘Pomona’ (Romeinen)  en ‘Allerheiligen en Allerzielen’ (Christendom), die elk doorheen de eeuwen heen hun stempel hebben gedrukt op dit winterfeest. 

Op 31 oktober verkleden kinderen zich en bellen als het donker wordt aan bij huizen in de buurt die versierd zijn met pompoenen en lichtjes, en roepen "trick or treat" (de keuze gevend tussen een plagerijtje uithalen of een versnapering krijgen).
De bewoners geven de kinderen dan snoepjes.


halloweenfeest boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlUit zijn verre vaderland kwam hij te voet om in het ‘Batavenland’ arm en rijk te amuseren.
Zie hier zijn jongleer en toverkunsten, hoor hier zijn zotte grappen maar voel ook zijn welgemeende liefdevolle deugnieterij.
Hij leeft van de illusie en voor uw ogen spelen zich de meest wonderbaarlijke zaken af.

halloweenfeest boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlGriezelige heksen zorgen ervoor dat er allemaal enge kleine bezoekertjes rondlopen over uw evenement.
Ze toveren ze allemaal om in griezels, zoals spoken, dracula's, vampieren enz.

Onze steltenlopende heksen torenen boven uw publiek uit en zijn zo echte blikvangers.
Met hun hoogte van ruim
3 meter vallen ze zeker op.
halloweenfeest boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlEen serieuze test (die ze in de Middeleeuwen uitvoerden) om na te gaan of iemand heks was, was controleren of de verdachte een normaal gewicht had want heksen waren namelijk zo licht als een veertje, dat moest want anders zouden ze nooit zo goed genoeg kunnen vliegen.

Vriendelijke heksen komen met een leuk terrasje waar de kinderen onder begeleiding pompoenlampionnen kunnen maken of voor de lekkere trek kom je langs bij Hortencia de Heks of op het Tover limonadeterras

halloweenfeest boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlHé griezel, die spinnen en vleermuizen klimmen toch niet van je sousafoon af?
Attentie, attentie, voor een ieder die het horen en zien wil: een gitaar, een klarinet, twee paar stembanden, sambaballen, haar netjes gekamd, overhemd fris gestreken, pak gestoomd, griezelige muzikale heren.
Durf je wel? Nou de kinderen zijn helemaal niet bang, ze doen vrolijk mee!

Fijn daar hebben we geen kind aan.


Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op onze site kunnen laten zien
.

Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl