Oranje & Koningsdag


Oranje entertainment boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlNederland kleurt Oranje.

Nou ja, in elk geval op Koninginnedag en ook nog eens om de twee jaar op de E.K en W.K. waar 'ons' Oranje ook een aardig partijtje meespeelt.

Oranje entertainment boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlOns oranje orkest van enthousiaste Oranjesupporters is altijd actief om alle sportevenementen te voorzien van een echt oranje supporterstintje, swingende dixieland met veel oranje liedjes, zang en entertainment, een must voor ieder sportief evenement !

Oranje formatie & bands, looporkesten, dweilorkesten voor o.a. op Koningsdag of rondom de voetbal.
Kom alvast in de "Oranje stemming" met muziek, theater en spektakel en zing uit volle borst mee met de vele bekende gezongen voetbalhits, Oranjeliederen, voetbalkrakers en meezingers.

Oranje entertainment boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlUnieke fotoactie waarbij kinderen op de foto kunnen met de Oranjeleeuw, lekkere versnaperingen die horen bij elke gelegenheid

Op een gezellig terras met tafeltjes en stoeltjes kunnen de kinderen onder begeleiding van 2 vrolijke oranje medewerksters lekker bezig zijn.
Zo gaan zij met de medewerksters een mooie 'Oranje' kleurplaat kleuren die later tot placemat omgetoverd wordt.

Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op onze site kunnen laten zien
.

Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl