Soul Society


Dona en de Gado's te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlEnergie, uitstraling en een enorme passie om muziek te maken zijn de belangrijkste kenmerken van de Soul Society.

Soul Society heeft op de meest uiteenlopende evenementen in binnen- en buitenland gespeeld.
Bedrijfsfeesten, particulieren feesten, festivals, het maakt hen niet uit als ze er maar een feest van mogen maken en doen waar zij goed in zijn.
Met een fris hedendaags repertoire variërend van Dance, R&B, Funk, Soul, pakkende ballads maar ook hier en daar een oude klassieker, soms in een nieuw modern jasje gestoken, maken we van uw feest een echt feest.

De band bestaat uit Doņa Pessy (zangeres), Spencer Croes (zang), Lou Guldemond (gitaar en zang), Jan Reinen (toetsen), Machiel Verhaar (drums) en Manfred de Rooy (bas).
Het is ook mogelijk de band uit te breiden met sax, extra zanger entertainer en een hele blazers sectie.

Doņa Pessy, een professionele zangeres, is energie, uitstraling en heeft een enorme passie voor zingen en muziek.
Ze zingt en heeft gezongen met vele nationale en internationale artiesten, zowel on stage als in de studio.
Doņa is enorm gedreven als het gaat om het organiseren van evenementen in welke vorm dan ook.
Groot of klein, het moet goed en als het goed is kan het altijd weer beter.

Naast haar eigen band, Soul Society, zingtze ook in de band Doņa en de Gado's waar ze samen met haar vader John Pessy in speelt en de Doņa Pessy 4, een kleinere semi/akoestische versie met een repertoire dat heel erg geschikt is voor kleinere evenementen maar evengoed voor een geweldig feest kan zorgen.

Website Doņa Pessy


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl