Straatgoochelaar


tafelgoochelaar - table magic te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlReeds in de Middeleeuwen is de straatgoochelaar een bekend fenomeen.
Op onnavolgbare wijze wisten zij hun publiek te boeien.

Hij verstaat de kunst om het publiek met gelijksoortige acts te vermaken.
Uitgedost als straatartiest trekt hij van straathoek naar straathoek om steeds groepen mensen te boeien, te verbazen, aan het lachen te brengen en zelfs een aandenken mee te geven.

tafelgoochelaar - table magic te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlHet straatgoochelen van de straatartiest bestaat uit korte acts, voor een deel non-verbaal, vol van vingervlugheid en afleidingstechniek.
Vol humor en amusement.
Een aantal toeschouwers wordt ingeschakeld bij de te vertonen goocheltrucs.
Dit is erg vermakelijk.
Hoe langer de act duurt hoe groter de groep toeschouwers rond de straatgoochelaar wordt.

Niet zelden wordt de doorgang van het publiek bemoeilijkt door de grote groep mensen die naar de straatartiest komen kijken.
Een enkele maal moest hij zelfs zijn act onderbreken op last van de politie die een vrije doorgang wilde garanderen in geval van calamiteiten.

Deze oervorm van goochelen is nog steeds actueel en up-to-date

  Ä 595,00 Korte acts gedurende max 3 uur
(0verdag Ä 495,00)
inclusief reiskosten binnen Nederland en BelgiŽ
Prijzen exclusief BTW

Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.
Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info en/of boekingen:  0181 324310  of e-mail: info@kwekel-evenementen.nl