Trafassi


Trafassi boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlDe band Trafassi had in de jaren ’80 een enorme hit met “Wasmasjien” (Kleine wasjes, grote wasjes…).

Na zowel in Nederland als in Suriname in verschillende top-exotische orkesten gespeeld te hebben besloten Harold Biervliet, Edgar ” boegroe” Burgos, Lesley Leeflang, Ricardo tjon Akon en Iwan Vaudelle in 1981 hun krachten te bundelen en de groep TRAFASSI op te richten met als doel een nieuwe dimensie toe te voegen aan de POPmuziek.

Trafassi boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlDe bedoeling van de band is om de Nederlandse showbizz een tropische, Caribische dimensie te geven. Zij doen dit met een gevarieerd repertoire van Surinaams, Antilliaanse en Nederlands met merengue, kaseko, salsa, zouk, calypso en vele andere ritmes.

Hard geworden door de strenge Nederlandse winters werden deze Surinaamse jongen met Hollands bloed genoodzaakt om zonovergoten muziek de ether in te sturen met als hoofddoel hun eigen nieuwe muziekstijl "TRAMUSIC" nationale bekendheid te geven.
Dat Trafassi ook omgekeerd betekend, blijkt uit het feit dat ze al jaren grote bekendheid genieten buiten Nederland ( Suriname, Nederlandse Antillen, Trinidad, Kaapverdische Eilanden en op de Brits Indische Eilanden, en ook in heel Nederland, behalve in Hilversum.

Trafassi boekt u bij www.kwekel-evenementen.nlDe eerste Maxi-single "BROMBERE" zorgde voor grote opschudding in diverse landen.
Voor de 2e Maxi-single ontvingen zij een gouden plaat in 1982.
In 1983 kwam het singeltje "ME JAM", een parodie op Je Táime de Tipparade binnen.
De boys bleven stevig doortimmeren aan de weg en intussen maakten zij hun tourschema af. In Suriname stonden zij inmiddels op 1, en werden uitgeroepen tot de populairste buitenlandse groep van 1984.

En toen kwam WASMASJIEN, welke zich langs alle groepen in Hilversum waste, spoelde en wrong, en vervolgens ZULLEN WE MAAR WEER EEN POTJE DANSEN.....
Trafassi………….een groep waar je niet omheen kan………………..       

Waar Trafassi komt, is het gegarandeerd feest,
of zoals ze zelf zeggen, eenmaal Trafassi, altijd Trafassi!

 Website Trafassi-man Edgar ‘Bugru’ Burgos


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl