Trafassi man Edgar Burgos


Trafassi Edgar Burgos te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl

Edgar Burgos is de lead zanger van Trafassi en de zanger die deze band het typische Trafassi geluid geeft.
Zullen we maar weer een potje dansen”, “Kleine wasjes, grote wasjes”...wie kent ze niet !!.
De bekendste meezingers van Trafassi, allemaal gezongen door Edgar Burgos, de leadzanger van de groep.
Ze komen allemaal voorbij tijdens dit spetterende optreden, een heerlijke act om lekker op te bewegen...je kan gewoon niet anders.

Om de gasten een beetje op weg te helpen, wordt Edgar vergezeld bij zijn optredens door twee schitterende danseressen.
Elk optreden van EdgarI ontaardt in een swingende, tropische happening.
Waar Trafassi komt, is het gegarandeerd feest, of zoals ze zelf zeggen, eenmaal Trafassi, altijd Trafassi!

N.B. Het betreft hier een solo tape-optreden van Edgar Burgos, de zanger van de band Trafassi ondersteund door twee showgirls.


Trafassi Edgar Burgos boekt u bij www.kwekel-evenementen.nl

Na zowel in Nederland als in Suriname in verschillende top-exotische orkesten gespeeld te hebben besloten Harold Biervliet, Edgar ” boegroe” Burgos, Lesley Leeflang, Ricardo tjon Akon en Iwan Vaudelle in 1981 hun krachten te bundelen en de groep TRAFASSI op te richten met als doel een nieuwe dimensie toe te voegen aan de POPmuziek.

De bedoeling van de band is om de Nederlandse showbizz een tropische, Caribische dimensie te geven. Zij doen dit met een gevarieerd repertoire van Surinaams, Antilliaanse en Nederlands met merengue, kaseko, salsa, zouk, calypso en vele andere ritmes.

Trafassi Edgar Burgos te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlHard geworden door de strenge Nederlandse winters werden deze Surinaamse jongen met Hollands bloed genoodzaakt om zonovergoten muziek de ether in te sturen met als hoofddoel hun eigen nieuwe muziekstijl "TRAMUSIC" nationale bekendheid te geven.
Dat Trafassi ook omgekeerd betekend, blijkt uit het feit dat ze al jaren grote bekendheid genieten buiten Nederland ( Suriname, Nederlandse Antillen, Trinidad, Kaapverdische Eilanden en op de Brits Indische Eilanden, en ook in
heel Nederland, behalve in Hilversum.

De eerste Maxi-single "BROMBERE" zorgde voor grote opschudding in diverse landen.
En toen kwam WASMASJIEN, welke zich langs alle groepen in Hilversum waste, spoelde en wrong, en vervolgens ZULLEN WE MAAR WEER EEN POTJE DANSEN.....
Trafassi………….een groep waar je niet omheen kan………………..       

Waar Trafassi komt, is het gegarandeerd feest,
of zoals ze zelf zeggen, eenmaal Trafassi, altijd Trafassi!

 Website Trafassi-man Edgar ‘Bugru’ Burgos


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl