Twee Beren


kinderliedjes muzikale beren te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDeze twee beren zijn muzikale peren, Brom speelt mandoline en Bram gitaar.
Ze zingen ruim 30 swingende liedjes over het heerlijke berenleven en nog veel meer over andere lieve dieren.
Daarbij maken ze graag een dansje met de kinderen.

Beregoed !
Wat je van beren leren kan ...
kinderliedjes muzikale beren te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe beren zijn "van vele markten thuis" en zo wordt ook een groot repertoire kinderliedjes op theatrale wijze gebracht met na afloop voor de kinderen een kleurige ballon.

Eventueel kunnen zij, toegesneden op uw feest, een bijzondere bijdrage leveren in de vorm van een muzikale aubade of zelfs met een speciaal voor de gelegenheid gecomponeerd lied.

Voor prijsindicatie 


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl