Twee Hoog


Muziek op stelten boekt u bij www.kwekel-evenementenWaar de meeste muzikanten liever met beide benen op de grond blijven staan en de meeste steltlopers zich niet wagen aan muzikale uitstapjes schrikt Twee Hoog niet terug voor de combinatie van beide.

Suzanne en Hans zingen het Nederlandse lied in alle toonaarden, maar vooral: op hoog niveau.
Dit muzikale duo torent hoog uit boven uw publiek en vormt daarmee een verrassende blikvanger op elk evenement.

Twee Hoog heeft ook een breed repertoire aan zeemansliederen, maar met evenveel plezier zingen zij kinderliedjes, liedjes uit de cabaretwereld, krakers uit het musicalrepertoire (“Word nooit verliefd, want dan ben je verloren”, “M’n Opa” e.d.) en Nederlandstalige hits van alle tijden. 
En als ze zingt “Dans je de hele nacht met mij” mag Suzanne zich zelfs graag wagen aan een dansje met een dame of heer uit het publiek!

Muziek op stelten boekt u bij www.kwekel-evenementen

Twee Hoog brengt twee programma’s, die deels overlappen: Twee Hoog in Holland: kostuum en liedjes in Hollandse stijl en Twee Hoog op zee: kostuum en liedjes met nautische sfeer.

Twee Hoog, accordeon en zang, is volledig mobiel en heeft altijd veel interactie met hun publiek, een sterke blikvanger voor elk evenementen met een Maritiem of Hollands thema

 De act is een blikvanger van ruim 2 ˝ meter, een lust voor oog en oor.
Geschikt voor evenementen, maar ook voor beurzen, ontvangsten, winkelcentra, braderieën e.d.
In overleg kan ook een actieve bijdrage geleverd worden aan promotionele activiteiten.

Draagbare versterking voor zang en instrument is weggewerkt in het kostuum daarmee is de act volledig mobiel.

Straattheater van hoog niveau, uniek in Europa!

 

Voor prijsindicatie 


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl