De Vuurtorenwachter


Muziek op stelten boekt u bij www.kwekel-evenementenDe Vuurtorenwachter komt uit een oud zeemansgeslacht en is een nautische steltenact in een zeer verrassend kostuum.

Hij is een graag geziene gasten op allerlei nautische evenementen, maar overal waar het Nederlandse (zeemans)lied gewaardeerd wordt voelen zij zich op hun plek.
Ondersteund door het schippersklavier zingt hij uit volle borst hun zeemansliedjes terwijl uw gasten zich afvragen of er nou écht iemand onder dat pak zit.

Muziek op stelten boekt u bij www.kwekel-evenementen

Hillbilly Twins
Ook te boeken als de Hillbilly Twins met een repertoire aan gevuld met Amerikaanse folk en country van 1900 – 2000.
Muzikaal ondersteund door orkestbanden en ukulele.

De act is een blikvanger van ruim 2 ˝ meter, een lust voor oog en oor.
Geschikt voor nautische evenementen, maar ook voor beurzen, ontvangsten, winkelcentra, braderieën e.d.
In overleg kan ook een actieve bijdrage geleverd worden aan promotionele activiteiten.

Draagbare versterking voor zang en instrument is weggewerkt in het kostuum daarmee is de act volledig mobiel.

Straattheater van hoog niveau, uniek in Europa!


troubadours te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlMeerdere kunnen op stelten gezet worden.
De Fransoos, de Dickens Accordeonist: allemaal kunnen ze moeiteloos een kopje groter gemaakt worden en ook voor promotionele activiteiten, desgewenst in aangepast kostuum, is hij inzetbaar.

Hans is een veelzijdig muzikant. Hij speelt accordeon, gitaar en de tegenwoordig zo populaire “underdog”  van de muziekwereld: de ukelele. De laatste aanwinst is zijn elektronische accordeon, waarmee recenter repertoire ook in een moderner jasje gestoken kan worden. 
Hij zingt in vier talen luisterliedjes, meezingers, en al wat daartussenin zit.
Met een repertoire van meer dan vijfhonderd titels kan hij zich met recht allround muzikant noemen, inpasbaar in haast elke situatie.

Dus hebt u een feestje waarop een stukje sfeervolle achtergrond muziek op zijn plaats is, dan vindt Hans daarin zijn plek. Besluit u samen met uw gasten nadat de kelen gesmeerd zijn een stevig drinklied aan te heffen, dan staat hij daar ook voor klaar.

 

Voor prijsindicatie 


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl