de Wannebiezz


de Wannebiezz te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDames en Heren, Ladies and Gentlemen, Mesdames et Messieurs, meine Damen und Herren.
Hartelijk welkom: Hier zijn de Wannebiezz........ het feest van de lach en een enkele smartlappentraan!

de Wannebiezz te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlHet gezelligste trio van Rotterdam en omstreken heeft er zin an en dat zullen ze laten weten ook.
Arie van Ballegooie, Gilles de la Tourniquette & Rocco di Cabrio; drie voormalige kermisexploitanten, kregen het aan de stok met de belastingdienst en konden daarna hun kermiskramen sluiten.
Nu toert dit muzikale samenwerkingsverband, onder de naam de Wannebiezz, door het land met hun liedjesfestijn.
Een frisse cocktail van Hollandstalige klassiekers en vrolijke onzin.
Overal zijn ze op zoek naar gezellige mensen om samen de narigheid van alle dag eens fijn van zich af te zingen.
Het is een aaneenschakeling van kolder en gekkigheid in een wervelende, muzikale en vooral interactieve show waarbij zelfs de meest verlegen personen te porren zijn voor een liedje of een dansje

De Wannebiezz hebben het repertoire van het legendarische Cocktail Trio geadopteerd en in een ‘Wannebiezz jasje’ gestoken.
Daarnaast brengen zij een unieke mix van hits en bijna-hits uit de afgelopen veertig jaar, van sappige smartlap tot stevige rock ‘n’ roll en alles wat daar tussenin zit.
Met z’n drieën of – als u eens uit wilt pakken – als zevenkoppige live band!

Hun jarenlange vriendschap, Hollandse gezelligheid, Rotterdamse bravoure en brutale humor zijn de basis voor een ongedwongen meezingfestijn waarbij niets moet en (bijna) alles mag!

de Wannebiezz te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe Wannebiezz zijn in diverse varianten te boeken voor optredens op privéfeesten, bedrijfsevenementen, festivals en artiestenavonden.
Een greep uit de mogelijkheden:

• Wannebiezz Gezellig, de naam zegt het al: de Wannebiezz maken het gezellig in een drie kwartier durende show.
Alle hits passeren de revue en de voetjes gaan geheid van de vloer.
Inclusief geluid tot maximaal 200 personen, 45 á 50 minuten, € 1.975,-
• Wannebiezz Dubbelop, als ze het in drie kwartier gezellig kunnen maken, laat het zich raden wat er gebeurt in twee keer die tijd!
Ze gooien alle remmen los en bouwen een ouderwets ‘feesie’, eventueel in combinatie met een DJ of aangevuld met een andere act.
Inclusief geluid tot maximaal 200 personen, maximaal 2 uur, € 2.575,-
de Wannebiezz te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl• Wannebiezz in 3Vout , wat dacht u van een middag- of avondvullende show van 3 x 45 minuten?
De Wannebiezz trekken alles uit de kast om de toeschouwers een onvergetelijke meezingervaring te bezorgen. Ook hier prima te combineren met een DJ of een aanvullende act.
Inclusief geluid tot maximaal 200 personen, maximaal 4 uur, € 3.250,-
• Wannebiezz B!K D!EL, de overtreffende trap, de moeder van alle Wannebiezz-optredens.
Middag- of avondvullend, in twee keer één uur razen de Wannebiezz aangevuld met een vierkoppige band door hun repertoire heen. Eventueel inclusief DJ.
Inclusief geluid tot maximaal 600 personen, maximaal 3 uur, vanaf € 4.500,-
• Wannebiezz in de blote kont; Arie, Rocco en Gilles kleden hun liedjes uit door de meeste instrumenten achterwege te laten, 30 minuten lang gezellige meezing- en luisterliedjes met minimale begeleiding van gitaar, accordeon en eventueel contrabas en cajon klinken ze net even intiemer, romantischer en gevoeliger.
Of is dat maar schijn?  (Duur en gage op aanvraag)

 

 € 1975,00 Tijd: 1 x 45 @ 60 min

€ 2575,00   2 x 45 min + DJ
€ 3250,00   3 x 45 min + DJ
€ 4500,00   avondvullend

Reiskosten; incl 100 Km af Rotterdam
Incl A-set of M-set
prijzen excl 6% BTW

Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl