Wilbur


Wilbur sings ElvisWilbur timmert al een paar jaar aan de weg en heeft in die tijd met allerlei verschillende genres opgetreden, van carnavalskrakers met De Zingende Schilder, tot rap, Rock & Roll en de ‘Elvis-sound’ van Jack Speck.

Geboren in Leiden en getogen in Voorschoten wilde Wilbur als kind al een groot zanger worden het geen later wel wat bij gesteld werd, het duurde nog tot zijn 25e tot hij voor het eerst het podium op ging.
Wilbur’s zangcarričre begon als een geintje met De Zingende Schilders en het nummer ‘Jij krijgt die kwast niet meer uit mijn hand’.
Het nummer werd 300.000 keer gestreamd, programma’s als RTL Late Night en Editie NL pakten het ook op.
Het is zelfs in Duitsland op de nationale televisie uitgezonden.

Wilbur heeft inmiddels een indrukwekkende avondvullend programma opgebouwd en treedt regelmatig in het land op.
De laatste tijd richt Wilbur zich veel op Rock & Roll en dat gaat hem (als fervent Elvis fan) perfect af.


Wilbur is ook vermaard om zijn hilarische clips, als Jack Speck bracht hij onder andere ‘Haringhappen’, ‘Mag ik je voortuintje ff schoffelen’ en vorig jaar zomer nog ‘De Vette rap’ uit.

Jack Speck - Doe eens gek!Jack Speck goes Rock & Roll
Alweer een nieuwe single, deze keer zoekt Jack de rock & roll op met een dikke vetkuif knipoog naar Elvis want Jack is al zijn hele leven fan.
De nieuwe hit heeft weliswaar de oer-Nederlandse titel ‘Doe eens gek!’ (Doesgek!) maar de muziek is onmiskenbaar uit de fifties en sixties; ‘Old-school Nederpop’ een lekker ritme, leuke muziek en teksten in het Nederlands.

Wat kunt u verwachten als u Jack Speck boekt?
Het gehele carnavaleske repertoire met een komische insteek tot een serieuzer Rock & Roll geluid. Bij Jack ben je aan het juiste adres met deze gezellige performance. 


Verder: live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.
Speciaal entertainment programma's voor senioren, ouderen, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc. op https://zorg-artiesten.nl.
Daarnaast hebben wij vele mogelijkheden m.b.t. winkelcentrum activiteiten en  Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl